"Soseda mi je ponudila svojega moža za seks - ali naj sprejmem?" (izpoved poročene ženske)

"Ostala sem brez besed. Sprva se mi je ta ideja zdela naravnost nora. A minevali so dnevi in vedno bolj sem si začela želeti njegovega dotika ..."

"Soseda mi je ponudila svojega moža za seks - ali naj sprejmem?" (izpoved poročene ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 10. 2021

Potem ko sem svoji novi sosedi povedala, da moj mož ni ravno najboljši v postelji, mi je ponudila 'zastonjčka' s svojo 'seks mašino'. Stene med najinima stanovanjema so čisto tanke, zato že po zvokih, ki jih slišim, vem, da sta oba zadovoljena. Vsi smo stari okoli 50 let.

Moža sem spoznala, ko sva bila stara nekaj čez 20, in sicer med delom na križarki. Takrat se drug drugega kar nisva mogla nasititi. No, časi so naju spremenili. Z dvema otrokoma, tremi selitvami in družinskimi obveznostmi sva bila srečna, če sva uspela seksati enkrat tedensko.

Med lanskim 'lockdownom' pa se je moj mož precej zredil, kar je močno vplivalo tako na njegovo zdravje kot najino spolno življenje. In v kolikor sploh dobi erekcijo, kar se zgodilo zelo redko, zdrži le nekaj minut.

Čeprav nerada, sem sprejela, da je šla fizična plat najinega razmerja strmo navzdol, a ob tem, ko večino noči poslušam najina soseda, resnično začnem pogrešati najino intimnost, ki sva si jo nekoč delila.

Pred nekaj tedni sem tako v vrtnem centru naletela na sosedovo ženo. Šli sva na kavo in se začeli pogovarjati o tem, kako tanke stene nas ločujejo. Precej sva se nasmejali.

Pohvalila se je s 'talenti' svojega moža, a ko sem sama priznala, kako razočarana sem nad svojim spolnim življenjem, je bila vidno in iskreno razburjena.

Med vračanjem domov je kot iz topa ustrelila: "Hočem, da ga preizkusiš - kako je, ko se nekdo resnično potrudi. Obljubim, da ti ne bo žal."

Ostala sem brez besed. Sprva se mi je ta ideja zdela naravnost nora. A minevali so dnevi in vedno bolj sem si začela želeti njegovega dotika.

Lahko bi to storila le enkrat in mojemu možu ne bi bilo treba vedeti. Je to res tako slaba ideja?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Ker orgazem doživim s takšno lahkoto, sem zmeraj mislila, da je z menoj nekaj narobe, dokler ..." (izpoved ženske)

Priporočamo tudi: "Moža varam, ker ima TO grozno navado!" (brutalno iskrena izpoved ženske)