"Ker orgazem doživim s takšno lahkoto, sem zmeraj mislila, da je z menoj nekaj narobe, dokler ..." (izpoved ženske)

"Ko sem pogooglala 'prezgodnji orgazem' so se vsi rezultati nanašali zgolj na moške ..."

"Ker orgazem doživim s takšno lahkoto, sem zmeraj mislila, da je z menoj nekaj narobe, dokler ..." (izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 10. 2021

Prvič sem se samozadovoljevala pri 11 letih in takrat doživela tudi orgazem. Bila sem popolnoma navdušena in postala celo nekoliko obsedena s tem. A vendar zatem z nekaj partnerji med seksom nisem mogla doživeti orgazma.

Zdelo se mi je čudno, glede na to, da mi je sicer med samozadovoljevanjem prišlo s takšno lahkoto.

Nekje leto zatem, ko sem začela biti spolno aktivna, pa sem se začela dobivati s tipom, s katerim sem ponovno hitro doživela orgazem. Seks z njim sem sovražila, a čeprav tipa nisem prenesla, sem z njim še naprej to počela, saj sem bila prepričana, da je stvar v tem, kar on počne.

Ko sva se razšla, sem začela seksati z drugimi in še naprej z lahkoto doživljala vrhunce. Pogosto celo takrat, ko se nisem niti trudila. Takrat sem spoznala, da to ni odvisno od nekoga drugega, ampak od mene same.

Od takrat naprej sem z vsakim partnerjem vsakič doživljala orgazme – razen, ko sem bila jezna. Ko sva s fantom, s katerim sva zdaj skupaj že osem let, začela seksati, sem ga vprašala, če je opazil. Po koncu seksa sem se o tem zmeraj rada pogovorila.

Večina moških je mojo zmožnost, da mi hitro pride, vzela kot dokaz, da znajo dobro seksati, kar me je resnično živciralo.

No, moj trenutni partner ni takšen. Povedala sem mu, da čeprav zmeraj z lahkoto doživim orgazem, to še ne pomeni, da se mu ni treba prav nič potruditi. Ko seksava, vsakič po mojem vrhuncu nadaljuje in mi počne še druge stvari. To me je naučilo, da kljub temu da mi je prišlo, ni treba, da se najin seks tukaj konča.

V preteklosti sem bila prepričana, da je z menoj nekaj narobe. Ko sem pogooglala 'prezgodnji orgazem' so se vsi rezultati nanašali zgolj na moške. Zdelo se mi je, kot da sem edina na svetu. Še zmeraj mi ni jasno, zakaj se mi to zgodi tako enostavno – ali je psihološkega, biološkega ali anatomskega izvora.

Očitno je, da sem se naučila, kaj mi odgovarja in počnem tisto, za kar vem, da me bo pripeljalo do orgazma.

Na primer: tik preden mi pride, svoje telo znam pozicionirati v določene položaje. Ta veščina mi vliva nekakšno moč. In občutek med vrhuncem je odličen.

Po predlogi Paisley Gilmour

Preberi še: Se ti zdi, da vama pri seksu nekaj manjka? Samo TO spremenita (in seks bo stokrat boljši)

Priporočamo tudi: "Moža varam, ker ima TO grozno navado!" (brutalno iskrena izpoved ženske)