Šokantna izpoved Slovenke: "Mož mi je za rojstni dan podaril bon za ..."

"Nikoli nisem izrazila želje za čim podobnim, saj je najino spolno življenje po 12 letih zakona enako kot na začetku veze."

Šokantna izpoved Slovenke: "Mož mi je za rojstni dan podaril bon za ..." (foto: Profimedia) Profimedia
16. 12. 2021

"Letos sem za rojstni dan od moža dobila sila nenavadno darilo.

Podaril mi je bon za erotično masažo.

Nikoli nisem izrazila želje za čim podobnim, saj je najino spolno življenje po 12 letih zakona enako kot na začetku veze, se pravi več kot zadovoljivo. Rada si privoščiva kaj neobičajnega, kakšen zanimiv pripomoček, nikoli pa nisva bila za to, da bi se nama pridružila tretja oseba ali kaj podobnega. Samo midva na sto in en način, zato me je njegovo darilo še toliko bolj presenetilo in šokiralo.

Ker mi ne gre v račun, zakaj, dobim odgovor, da se mu je zdelo, da pač to rabim.

Ne razumem, zakaj bi tako mislil, saj on zadovoljuje popolnoma vse moje seksualne potrebe in še več, in to mu dam tudi vedeti. Sem pomislila, da bi bil nemara rad opazovalec, pa tudi to jasno in glasno zanika.

Zanika tudi, da si bo on privoščil enako. Edino, kar mi še pride na pamet, je, da sem zanj prezahtevna, ampak do sedaj se res ni pritoževal. Je možno, da ima kakšno čudno krizo srednjih let?" je na tem forumu zapisala ženska.

Moški, prosimo vas, da tega med seksom več NE POČNETE (resnične izjave žensk)

S teboj delimo nekaj precej različnih odgovorov uporabnikov:

1.

"Vrni mu bon. In to takoj. Reci mu, da če ta bon lahko spremeni v klasično masažo, da boš zelo vesela, da pa erotike se greš samo z njim, ker je on the best. Tako lepo potrdiš vajin odnos in kar si tu nam napisala in razpršiš njegove morebitne dvome in mu ponudiš možnost, da 'napako' popravi s klasično masažo."

2.

"Podaril ti je kar si ON želi. In je to bil najbolj simpatičen način, da ugotovi, kaj si ti misliš o tej stvari. Če bi tvoja reakcija bila 'super dragi, najlepša hvala' bi tako dobil zeleno luč, češ, ah sej moji je to čist kul."

3.

"Poglej, po 34 letih dobrega zakona in tudi dobrega seksa sva se odločila, da si popestriva življenje tudi z erotično masažo za par, kar je bila fantastična ideja in jo bova še ponovila. Tako, da ja, sprejmi in pojdita skupaj, pa se bosta naučila še kaj novega o sebi! Predvsem pa delajte stvari samo skupaj in si vedno zaupajte najbolj skrite želje, težave in predvsem pogovor, pogovor in še enkrat pogovor brez fige v žepu."

Kaj bi pa ženski svetovala ti?

"Pri seksu je tiho ali pa sprašuje neumnosti" (klic na pomoč Slovenca)