"Šla sem na masažo stopal in nepričakovano doživela orgazem" (VROČA osebna izpoved)

Bi morala pustiti višjo napitnino? Glede tega se mi poraja veliko vprašanj ...

"Šla sem na masažo stopal in nepričakovano doživela orgazem" (VROČA osebna izpoved) (foto: NICK ONKEN) NICK ONKEN
2. 8. 2019

Slišala sem že za orgazme med masažo stopal, vendar sem predvidevala, da se to dogaja ljudem z nekoliko bolj zanimivimi fetiši, kot jih imam jaz.

Nikoli nisem pričakovala, da bi se orgazem med masažo stopal lahko zgodil prav meni, že zato, ker so se mi stopala vedno zdela za odtenek nagnusna in ne ravno seksi del človeškega telesa. Zdaj pa pride na vrsto tisti del zgodbe, ko vam lahko povem, da ni več tako.

Bilo je leta 2015. Stara sem bila 29 let in takrat sem en mesec preživela na Baliju, kjer sem deskala in opravljala učiteljski tečaj joge. Vsako jutro sem tekla dva kilometra po peščeni poti od jogijskega centra, kjer sem živela, do tržnice na plaži, kjer sem se oskrbela z novo zalogo čokolade, čipsa, sladkarij in vsega, kar je imelo zametke kofeina.

Zase in za druga dekleta iz centra, ki so mi tisti čas delala družbo in niso mogla trpeti stroge jogijske diete, ki naj bi ji bile sicer zaprisežene. Vsakič ko sem tekla po tej poti, sem opazila svetlo zelen napis Pijat refleksi massage, obdan s podobo dveh stopal.

Zadnji teden bivanja na Baliju je ta napis mamljivo klical moje utrujene nožice in zgarano telo. Sledila sem usmeritvi z napisa po krajši ulici do dvorišča, nad katero je bdela manjša stavba, ki je bila nekoč morda tempelj.

Tam sem srečala starejšega domačina nižje rasti z gostimi, sivimi lasmi in globokimi smejalnimi gubami. Oblečen je bil v prevelike kratke športne hlače in polo majico, približno dve velikosti nad potrebami njegovega malega telesa.

"Masaža stopal?" Vprašanje sem izrekla v angleščini s pomočjo mimike, ki se mi je takoj zdela sramotno dramatična, saj sem s prstom pokazala na svoja stopala in potem v zraku imitirala stiskanje prstov. Možicelj se je nasmehnil, stopil v stavbo in se vrnil s svojo ženo, ki mi je razložila, da njen mož sicer ne govori angleško, je pa specialist refleksologije. Dogovorili sva se za ceno – 3 dolarje za 1 uro masaže – potem pa smo se vsi trije podali po široki leseni platformi v prostor pod pergolo.

Oblačila sem obdržala na sebi, sezula sem si le čevlje in z obrazom navzdol legla na posteljo, prekrito z brisačami za plažo, pogrnjenimi drugo na drugo, da je navadna postelja imitirala masažno.

Poskušala sem poslušati, kako mi ženica razlaga zgodbo o tem, da sta z možem nedavno postala dedek in babica, a sem se večinoma osredotočala predvsem na to, da njenega moža nisem brcnila v obraz, vsakič ko mi je zaril svoje členke v boleče podplate.

"Zelo ste občutljivi," mi je povedala njegova žena ob tem, ko se je glasno smehljala moji bolečini.

"Ja, mislim, da sem resnično potrebovala tole masažo," sem siknila med kremženjem.

Po dvajsetih minutah sem se končno sprostila in obenem veliko izvedela o tem ljubem starem parčku. Potem pa sem, ko sem ležala na hrbtu, z desno nogo v rokah maserja in njegovima palcema v pritisku na točko tik nad peto začutila močan, topel, mravljinčast občutek, ki se je izstrelil po zadnjem delu noge naravnost v mojo medenico. Kljub zmedenosti (umm, tole je bilo pa malce preveč fino …) sem ostala tiho.

Ko pa je zatem pritisnil novo točko pod blazinico palca, se je občutek ponovil, le da je tokrat trajal dlje in se mi je nemudoma zdel nevarno blizu orgazma. V tišini me je zajela panika.

Ko je imel palec neposredno pod kostjo gležnja, so mravljinci kljub mešanim občutkom užitka in panike prerasli v pulzirajoče utripe, vsakega sem čutila močneje in globlje v medenici. Stisnila sem ustnice, da ne bi izdahnila kakšnega sramotnega zvoka, potem pa v tistem trenutku doživela orgazem. Kri se mi je poganjala po telesu z vsakim krčem in moje telo se je začelo predajati globoki sprostitvi. Bilo me je na smrt sram.

Po kakšnih 20 sekundah je gospod prešel na novo točko na stopalu in orgazem je končno prenehal. Ko sem ga pogledala, ni kazal znakov, da bi vedel, kaj se je pravkar zgodilo.

Še vedno sem okrevala od tega WTF-trenutka, saj sem v resnici pravkar doživela popolnoma neseksualen, nenadzorovan in presenetljiv orgazem, in to na poti od tržnice proti domu.

Ker nisem mogla verjeti, kaj se je pravkar zgodilo, me je popadlo hihitanje. V tistem se je masaža s še zadnjim pritiskom končala, gospod se je dvignil s stola in se priklonil. Raztresena in zmedena sem plačala za storitev in se poslovila od ljubkega para.

Ko sem se vrnila v jogijski center, sem sedeč na počivalniku ob bazenu z jogijskimi kolegicami predelala vse podrobnosti svoje neverjetne izkušnje. Poslušale so me z odprtimi usti in dvignjenimi obrvmi. Vprašala sem, ali je katera kadarkoli izkusila kaj podobnega. Končno je eno od deklet prekinilo tišino: "Ne, ampak hočem. Koliko masaž dobim za 20 dolarjev?"

Štiri leta in po neštetih vprašanjih številnim masažnim terapevtom in refleksologom pozneje sem odkrila, da sta na stopalu dve točki, ki ob pritisku lahko sprožila kontrakcije sečnega trakta: točka Kunlun je med gležnjem in Ahilovo tetivo, točka Zhiyin pa je na zunanji strani mezinčka.

Še danes pa ne vem, ali je bila moja izkušnja posledica posebnega vzorca masiranja ali pa je bilo moje utrujeno telo le zelo občutljivo na določene dotike.

Vem zgolj sledeče: od takrat nisem nikoli več doživela orgazma med masažo stopal … in moram priznati, da mi je zelo žal.

Fotografije: Nick Onken

Preberi še: Takšen TON ženskega glasu je po mnenju moških najbolj SEKSI (+ zakaj)

Priporočamo tudi: Si že objavila svojo 'postarano fotko'? Potem moraš NUJNO prebrati, kaj si s tem storila 😱