Se je dragi oddaljil od tebe? Ne tekaj za njim!

Se je oddaljil od tebe? Ne teci za njim! Naredi korak nazaj še ti in bo skočil nazaj k tebi. Če si okrog vaju predstavljaš ovito elastiko, vajin odnos ne bo bolj napet, če si mu nenehno za petami.

Se je oddaljil od tebe? Raje kot z njim se pogovori s prijateljicami. (foto: Wadley, Chris Clinton) Wadley, Chris Clinton
12. 12. 2011

Pravkar sta se spoznala

Ne bodi tako navdušena, kot da bi zadela na loteriji. Fantje se od pradavnine niso veliko spremenili in še vedno v genih nosijo lovski nagon.

Zato ne bodi lahek plen: ko vajin pogovor doseže zanimivo točko, se vrni k svoji družbi. Poz­neje, ko greš do bara ali na toaleto, ga lahko čisto malo podrezaš, to je pa tudi vse.

Če se mu ponudiš na pladnju, ga prikrajšaš za ves užitek lova.

Skupaj sta nekaj mesecev

Oba tehtata razloge za in proti – je vred­no, bi to lahko bil on/ona, si ga predstavljam kot očeta/mamo svojih otrok?

In spet se pokažejo razlike med spoloma: fantje za to, da bi si zbistrili ideje, potrebujejo samoto, punce pa čim več skupaj preživetega časa.

Zaposli se na polno, da mu bo jasno, da se imaš odlično tudi brez njega (in mu to daš vedeti s sočnim MMS-om, v katerem ne bo pripisa, da ga pogrešaš).

Počakaj na trenutek, ko ti bo on predlagal skupni vikend – tako boš vsaj vedela, da si te zares želi ob sebi.

Ne spomniš se več niti, kdaj sta začela

Živita v popolni simbiozi kot drevo in goba, zato vsak njegov umik, pa naj gre samo za pospešeno gledanje televizije ali ukvarjanje z računalnikom, v tvoji glavi prižge rdečo lučko: me sploh še ljubi?!

V resnici se mora (!) oddaljiti od tebe, da bi te lahko znova osvojil. Kar je, ajajaj, precej nemogoče, če se nenehno obešaš nanj.

Zakaj v roke ne vzameš dobre knjige, ne spečeš potice ali ne greš na jogo? Takoj te bo pogrešal, pa čeprav boš samo v drugem prostoru.

Vroči namigi

Pismo

Zakaj mu ne bi … za novoletno darilo napisala dolgega seznama stvari, ki so ti všeč na njem? Začni že danes!

Pokaži mu, da ga ljubiš

A brez besed, ker se nekatere besede hitro obrabijo, če jih uporabljaš prepogosto. Razumel bo, kaj mu hočeš povedati, če boš v roke prijela njegov obraz.

Če se je ravnokar obril, so njegova lička še bolj občutljiva. Ta gesta je tako romantična, da se redno pojav­lja v hollywoodskih filmih, a ker moški na te reči niso pozorni, te ne bo imel za plehko posnemovalko.

V čustvenem smislu je obraz najbolj intimen del telesa, zato bo tvoj objem z dlanmi občutil kot čisto ljubezen.

“Hoče, da je vse po njegovo.”

Maj: “Saj je fajn punca, nima pa nobenega smisla za praktičnost. Ravno urejava stanovanje in zaradi njenih smešnih odločitev doživljam živčne zlome. Rad bi, da bi živela bolje, ne slabše.”

Sara: “Njegov prenapihnjen ego mi je zrasel čez glavo – zakaj ne bi smela, če plačujem pol stroškov, imeti preproge tam, kjer si jo želim? Že tako sem popustila pri večini odločitev.”

Razsodba:

Bistvo partnerstva je v popuščanju. Maj ne čuti dobro Sarinih potreb, Sara pa njegovega uveljavljanja volje ne kot skrb. Dejstvo je, da se težko najdeta človeka, ki imata popolnoma enak okus, zato v zvezi velja pravilo:

Nekaj po tvoje, nekaj po moje – zmaga!

Besedilo: Anja Osojnik, fotografije: Wadley, Chris Clinton

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri