Skrivni znaki, da te vara

Če pri njem zaznaš kakšno obnašanje iz naslednjih vrstic, je velika možnost, da v vajinem razmerju nista več sama.

Skrivni znaki, da te vara (foto: shutterstock) shutterstock
28. 5. 2014

V postelji je manj avanturističen in manj motiviran

Kaj to pomeni?

Če se ne moreš znebiti občutka, da si ob tebi samo prazni svoja jajčka, imaš najbrž prav: njegove erotične fantazije in predvsem strast se kuhajo v neki drugi kuhinji. Poskusi z bolj drzno opravo in novimi osvajalskimi prijemi, da vidiš, ali se v njem prebudi lovski nagon, sicer pa se tvoj šesti čut ni motil.

Kliče te samo še z imeni, primernimi za mačje mladičke

Kaj to pomeni?

To pomeni, da moraš brez dvoma malo upočasniti vajino zvezo, da bi ugotovila, kje si pravzaprav pristala (brez njega). Fantje si običajno izmišljuje neumna ljubkovalna imena, ko si ne želijo, da bi v postelji kaj pomešali. Zato bodi pozorna na njegov vonj, njegove izgovore, drugačen način govora, nove hobije in podobno.

Ne hodita več ven skupaj z družbo

Kaj to pomeni?

Izogiba se vajinim družbam, saj določeni ljudje vedo za njegovo skrivnost in bi se pod vplivom petkove noči lahko izdali s pogledi ali namigi. Mogoče se je celo zapletel z eno od tvojih prijateljic in bi bilo zato skupno druženje še toliko bolj tvegano. Vsakršnemu soočenju bi se rad izognil do trenutka, ko bi ugotovil, kaj bo naredil s tabo.

Ves čas sta pri tebi doma – samo pri tebi!

Kaj to pomeni?

Ne more te več gostiti v svoji postelji, kjer bi lahko naletela na kakšen dolg las, niti malo podoben tvojemu, vsaj ... dokler ne zamenja rjuh in ne posesa pod posteljo. Poleg tega te stran od njegovega stanovanja zanesljivo drži njegova slaba vest.

Pripravila: Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri