"Vsakič, ko imam priložnost, skrivaj seksam s partnerkinim sinom" (priznanje moškega)

"Ko se je pred mesecem preselil k nama, sem začel opažati, da me gleda. In bil je zelo taktičen ..."

"Vsakič, ko imam priložnost, skrivaj seksam s partnerkinim sinom" (priznanje moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 6. 2022

Imam afero s partnerkinim sinom in grozno me je strah, da bo za to izvedela. Ne ve niti, da sem biseksualec, in niti, da je on gej.

Star sem 44, moja partnerka 45, njen sin pa 21. Skupaj živiva že eno leto, spoznala pa sva se preko spleta. Oba sva sicer ločena.

Najino razmerje je odlično, najino spolno življenje pa super. Že od nekdaj sem vedel, da me privlačijo tako ženske kot moški, a vendar glede slednjega nisem nikoli ničesar storil. Posledično se nikoli nisem opredeljeval kot biseksualec ali komurkoli povedal, da so mi všeč moški.

No, ko je partnerkin sin prišel na obisk s študija, sem spoznal, kako zelo mi je všeč. Je popolnoma moj tip – vitek, blonten in mišičast.

Začel sem fantazirati o njem in si med ljubljenjem s partnerko predstavljati, kako seksam z njim. Že zaradi tega sem se počutil zelo krivo in vsekakor nisem pričakoval, da se bo karkoli zgodilo.

Pa vendar, pred enim mesecem se je preselil k nama. Začel sem opažati, da me gleda. In bil je zelo taktičen – bežno bi se me dotaknil po roki ali pa me dregnil z nogo pod mizo. Dobil sem mravljince po celotnem telesu.

Očitno je imel "gej senzor" – zmožnost razbrati, ko ima drugi moški istospolna nagnjenja.

Sprva sem bil šokiran in sem se mu skušal izogibati. Nato pa je nekega večera bila moja partnerka zunaj s prijateljicami in sva ostala sama doma. Spila sva nekaj piv in postala rahlo opita. Ena stvar je vodila k drugi in naposled me je oralno zadovoljil. Od takrat seksava vsakič, ko imava priložnost.

Pravi, da se je zaljubil vame, ampak, da njegova mama ne sme nikoli izvedeti, in jaz sem se strinjal. To bi jo uničilo.

Ne vem, kaj naj storim. Ne želim si, da se najina afera konča, hkrati pa še zmeraj ljubim svojo partnerko in se počutim krivega, ker jo varam.

Kaj bi moškemu svetovala ti? 😳

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: Resnične izpovedi žensk, ki so svojega partnerja prevarale MED nosečnostjo

Priporočamo tudi: "Ker je med oralnim seksom počel TO, sem ga prijela za glavo in vprašala, kaj hudiča počne"