"Ker je med oralnim seksom počel TO, sem ga prijela za glavo in vprašala, kaj hudiča počne"

“Šla sva seksat. In bilo je grozno.”

"Ker je med oralnim seksom počel TO, sem ga prijela za glavo in vprašala, kaj hudiča počne" (foto: Profimedia) Profimedia
2. 6. 2022

Pravijo, da si vsak v življenju zasluži vsaj eno priložnost. Ampak, ali to zares drži?

“V domačem kraju živi fant (no, sedaj že moški), ki je od osnovne šole dalje zaljubljen vame. Svojo ljubezen mi je prvič izpovedal, ko sva bila stara deset let in že takrat sem ga prijazno, a odločno zavrnila.

Fant v resnici sploh ni slab in tudi videti je precej dobro, a me nikoli, ampak zares nikoli ni privlačil. Ko pa me je fant po dolgoletni zvezi pustil za drugo žensko, je bila moja samozavest na psu, zato sem se vdala in sprejela njegovo vabilo k njemu domov.

Vedela sem, zakaj me je povabil k sebi domov, a v tistem trenutku mi je ugajalo, da si me je nekdo želel. “Bom pač seksala z njim,” sem si dejala sama pri sebi. In sva šla seksat. In bilo je grozno.

Ker je želel narediti vse, da bi me zadovoljil, je pričel na meni izvajati najbolj nenavadno oralno zadovoljevanje. Lizal mi jo je na tako čuden način, da sem ga vmes prijela za glavo in vprašala, kaj za vraga počne.

Njemu se je seks, ki je bil res beden, očitno zdel fenomenalen, saj me je takoj po koncu ves zagret vprašal, kdaj se ponovno srečava. “Midva imava zares kemijo,” mi je dejal ves navdušen.

Na prijazen način sem mu pojasnila, da to enostavno ni to, kar si v življenju želim in mu namignila, naj name čim prej pozabi ter si dobi punco, ki ga bo znala bolj ceniti od mene.

Zaenkrat kaže, da moje besede pri njemu niso preveč zalegle. Še vedno me vsakič, ko me vidi, zagreto pozdravlja in nagovarja.”

Preberi še: »Vzel je mojo roko, napravil pest in se usedel nanjo!« (Kako v resnici izgleda FISTING)

Priporočamo tudi: "Ko sva s punco poskusila TO, me je lovila po sobi in kričala: 'Daj mi svoj penis'" (resnična zgodba Slovenca)