"Skrbi me, da je moj fant seksal z moškim, potem ko nisem hotela trojčka" (izpoved ženske)

"Bil je res noro čeden, ampak jaz sem pričakovala drugo žensko ..."

"Skrbi me, da je moj fant seksal z moškim, potem ko nisem hotela trojčka" (izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 10. 2021

Prepričana sem bila, da bo najina ljubezen trajala večno, dokler mi ni predlagal seksa v troje. Zdaj sem začela dvomiti v to, kako trdna je sploh najina zveza. Skupaj sva tri leta in mislila sem, da je z menoj zadovoljen. Stara sem 43, on pa 46 let.

Preteklo poletje mi je začel namigovati, da bi morda rad vključil še tretjo osebo. Temu seveda nisem bila naklonjena, zato sem se le nasmehnila in spremenila temo. Rekla sem mu, da vendarle že z menoj težko shaja.

No, v zadnjem času pa je postal vedno bolj vztrajen in mi dal jasno vedeti, da si je že od nekdaj želel preizkusiti trojčka.

Zagotovil mi je, da sem mu še vedno všeč, zato sem se nerada strinjala – pod pogojem, da se bo to zgodilo le enkrat. Odgovoril mi je, da bo za vso organizacijo poskrbel on, in me prosil, naj mu zaupam. Strinjala sem se.

Že kmalu zatem je nekega večera prišel domov ves navdušen, ker je uspel vse urediti. Potrebno se mi je bilo le še obleči – za najin zmenek v troje.

No, ob prihodu v bar sem ostala popolnoma šokirana, ko je moj fant odkorakal do drugega moškega in me predstavil.

Spili smo nekaj pijač in ta moški je bil res noro čeden, ampak jaz sem pričakovala drugo žensko – in to me je resnično presenetilo. Moj fant je takoj videl, da je nekaj narobe, zato me je vprašal, če sem v redu. Neumno sem vztrajala, da je vse okej, čeprav sem v sebi bila popolnoma panična, da to gotovo pomeni, da je moj fant v resnici gej.

Ko smo se končno odpravili k nama domov, sem bila že nekoliko opita, kar mi je dejansko pomagalo, da sem se malo sprostila. Začeli smo slačiti drug drugega in bilo je vse v redu, dokler ni ta moški prijel mene in mojega fanta za roko ter naju odpeljal gor. V tistem trenutku sem se prestrašila, stekla nazaj dol po stopnicah, se hitro oblekla in izginila v noč.

Kratek sprehod po ulici mi je pomagal zbistriti misli, a ko sem se vrnila domov, je najin gost pravkar odhajal.

Od takrat naprej se ves čas sprašujem, ali sta nadaljevala z akcijo brez mene. Moj fant vztraja, da se med njima ni zgodilo nič. Pravi, da me je le želel gledati z drugim moškim in da nima nobenih istospolnih nagnjenj.

Ampak, kako naj zagotovo vem?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Fantu se zdi normalno, da si erotično dopisuje z drugimi - sem jaz čudna?" (klic na pomoč Slovenke)

Priporočamo tudi: "S punco redno seksava, pa vendar sem jo zalotil, da skrivaj ..."