Si želita pregrešno dobrega oralca? (samo sledita tem namigom)

Tole je članek za oba. Ne reklamiramo namreč oralnega seksa samo zanj. Ker gre za velik užitek, bi bila velika krivica, če bi kdorkoli ostal brez. Se strinjaš?

Si želita pregrešno dobrega oralca? (samo sledita tem namigom) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 11. 2017

Tale spodnji mini seznamček vključuje umazane igrice, oralne seks položaje, ki vaju ne bodo poškodovali, prenovljene oralne seks klasike in en čisto novi orgazmični trik.

Si želita pregrešno dobrega oralca? Samo sledita tem namigom:

1. Ko je z glavo tam spodaj naj z rokami seže pod tvoji ritnici in ju rahlo gnete. Stimulacija z obeh strani bo popestrila občutke.

2. Posadi ga na stol in mu v roki porini dva kozarca vode. Ne povej mu, zakaj. Potem mu odpni hlače in se priklopi z usti. Hitro bo videl, kako nemočen je.

3. Lahkotno grizljaj glavico njegovega penisa, da podžgeš njegove občutke.

4. Za nekoliko bolj posredno stimulacijo ga prosi, da se z jezikom loti tvojega ščegetavčka kar skozi tangice.

5. Nežno ovij svoja usta okoli njegovih mod in začni stokati. Tresljaji ust mu bodo nudili slastne občutke.

6. Ko je tam spodaj in s svojim jezikom počne nekaj prav, ga primi za glavo. Bolj ko uživaš, bolj zarij svoje prste v njegove lase.

7. Vzemi ga v usta, ko je on na vseh štirih in sklonjen čez tebe. To je redek, a zanj zelo seksi položaj.

8. Morda se spominjaš našega nasveta o uporabi gumice za čop kot pripomočka za ohranjanje njegove erekcije. Zdaj ta trik nadgradi s šestimi gumicami. Nanizaj jih na njegov penis, potem pa z usti odstrani eno za drugo. To počasno popuščanje pritiska ga bo vodilo do intenzivnejšega orgazma.

9. S prsti tesno objemi njegov penis in potem delikatno z jezikom frcaj kožo na spodnji strani uda, tam, kjer se glava penisa stika s korenom.

10. Skloni se čez naslonjalo kavča, on pa naj se te oralno loti od zadaj. Pod tem nevsakdanjim in zato nepričakovanim kotom boš doživela nove in zelo intenzivne občutke.

11. Med oralno strežbo se v nekem trenutku z usti odklopi od njegovega uda in postopek nadaljuj s kazalcem in sredincem v obliki črke V. Gor in dol!

12. Med oralnim seksom pustita prižgane luči. Tako bo imel priložnost v vsem čaru opazovati tvoje najbolj zasebne kotičke telesa.

13. Z ustnicami naj objame tvoj ščegetavček (pri tem naj bo nadvse previden z zobmi) in potem izmenično sesa in draži z jezikom. Ti medtem s svojo medenico pritiskaj in gneti ob njegova usta, da ustvariš sebi najboljši pritisk in ritem.

Po predlogi Faye Brennan priredil Darjo Hrib
Za splet priredila Ana Murn

Preberi še: Ko je blizu orgazma, ritmično (a zelo nežno!) pritiskaj na TA predel! in Kaj je to LJUBEZENSKI ORGAZEM? Si ga že doživela?

Priporočamo tudi: To so razlogi, zakaj nima smisla gojiti negativnih čustev do BIVŠEGA