Si našla fanta, ki misli samo nase?

Na začetku razmerja je normalno, da bi ga najraje zasula s pozornostjo, toda če tvoji napori niso poplačani, si našla fanta, ki misli samo nase.

7. 6. 2014

Zanesljivi znaki, ki jasno kažejo, da si se mu preveč podredila, so:

Ne izražaš svojih želja

Še huje: nimaš poguma, da bi ga prosila, naj stori nekaj zate. Vedi, da se normalni fantje radi počutijo koristne, zato jih prošnje tipa ‘ne znam’ ali ‘ne zmorem sama’ napolnijo s samozavestjo. Če se on nikoli ne ponudi sam od sebe, ti pa se ga ne upaš prositi niti za najmanjšo uslugo, nista ravno uravnotežen par.

Na tvoje odločitve …

… vpliva strah, da bi ga izgubila. Za teden dni si želiš na morje s prijateljicami, a se boš odrekla zabavi, da ti on slučajno ne bi česa zameril, te v znak maščevanja prevaral ali celo zapustil. Zbudi se! Če te bo zapustil, ker ti ne privošči svobode, naj kar gre. Zaslužiš si boljšega.

Skrivaš svoje mnenje

Način, na katerega se obnaša do sveta: do svojih staršev, prijateljev, žensk na splošno, živali ali okolja, te večkrat prizadene. A ker se bojiš, da ne bi znorel in ti zagrozil z razhodom, boš raje tiho, kot da bi mu odprla oči. In če se sploh ne zaveda, da je tak? In ga ti sploh hočeš takšnega?

Pritožuješ se, a ničesar ne storiš

Kar naprej ga zasipaš z očitki, kako nepozoren, neroden in dolgočasen je, sama pa ne storiš ničesar, kar bi vajino razmerje poživilo. Začela si igrati vlogo žrtve, to pa je tako zelo nesmiselno, da je kar težko razložiti. Samo dve možnosti imaš: zapusti ga, če ti je tako hudo, ali pa bodi, kar si!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri