Si nagajiva? Ne pozabi na njegovo ritko!

Tri možnosti, kako se dotakneš njegove zadnje plati – tri različna sporočila, ki mu jih predaš brez besed. Ali uganeš, kateri način vaju zagotovo pripelje tudi med rjuhe?

Nagajivost se ti splača... (foto: Eric Ray Davidson, Profimedia.si, Jason Todd, Shutterstock) Eric Ray Davidson, Profimedia.si, Jason Todd, Shutterstock
16. 7. 2012

Božanje

Svojo dlan vtakni v njegov zadnji žep in ga na skrivaj nežno pobožaj. S tem lahko med seboj in njim kjerkoli ustvariš intimen trenutek, ki mu sporoča, da ga imaš rada in da si srečna v njegovi bližini, saj se vse dogaja stran od radovednih oči.

Trepljanje

Če ga na hitro potrepljaš po ritki, mu z govorico telesa sporočaš, da je čudovit – ta gesta, ki izraža občudovanje in podporo, je namreč enakovredna pohvali, ki mu jo izrečeš po dobro opravljenem delu, po pomembnem dosežku ali kar tako, v znak ljubezni. 

Stiskanje

Za nekaj sekund čvrsto stisni njegovo zadnjico in mu daj vedeti, da bi mu takoj rada strgala hlače z nje. Tak dotik je instinktiven in skorajda živalski, zato mu bodo v glavo hitro šinile umazane misli, ki jih bosta udejanjila v postelji.

Besedilo: Nuša Oblak, foto: Eric Ray Davidson, Profimedia.si, Jason Todd, Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri