"Noseča doma, on bi pa šel na službeno pot za tri mesece" (izpoved obupane Slovenke)

"Ne vem ali je kriv stres ali je naskrivaj z drugo ali sem že jaz zmešana ... Jaz sem v 6. mesecu in se mentalno pripravljam, da bom otroka mogla vzgajat sama."

"Noseča doma, on bi pa šel na službeno pot za tri mesece" (izpoved obupane Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 7. 2022

"Ne vem ali je kriv stres ali je naskrivaj z drugo ali sem že jaz zmešana," začne svojo težavo na slovenskem forumu opisovati obupana bodoča mamica.

"V preteklosti mi je že površinsko lagal, je tak zanikal in vsak moški bi, samo sem prepričana v svoj prav in tudi sumim, da me je varal in celo vara.

Vse to mi je privrelo, ko je omenil, da gre službeno v tujino, in to z žensko, s katero preživi nenormalno veliko časa.

Enkrat sem ga vprašala, s katero bi se poročil, če se meni kaj zgodi in če bi se moral. Omenil je točno njo. :( Bila je njegova praktikantka, zdaj pa dela v podjetju. Na službeno pot za 3!!! mesece ga pošilja sam šef, on pa si je lahko izbral nekoga za zraven. Itak je izbral njo z razlogom, da nadpovprečno uspešno sodelujeta v teamu.

Jaz sem v 6. mesecu in se mentalno pripravljam, da bom otroka mogla vzgajat sama. :(

Ne zaupam mu in videla sem, kako ga gleda, se obrača za njim, popravlja lase, karkoli moj pove, ji je smešno, in zdi se mi, da sta preveč na 'ti'.

Bi me res moralo skrbeti in se pripraviti na konec razmerja ali sem zmešana?"

"Partnerka od mene zahteva, da prekinem stike z ženskami, ki sem jih spoznal prek spleta" (zapis Slovenca)

To ji je, podobno kot večina ostalih, odgovorila ena uporabnica:

"Žal ti moram reči, da je po mojih izkušnjah on sigurno v zvezi s to žensko, ali pa se bo to zdaj zdaj zgodilo. Škoda, da nisi reagirala že takoj prvič, ko si nekaj zaslutila. Z moškimi je tako, da se zelo težko ali sploh nemogoče uprejo mladi privlačni ženski, ki se veliko zadržuje v njihovi bližini. Zelo redkim to uspe, ampak ti se ne vedejo tako kot ta tvoj. Če je ona za stvar in ga osvaja, kot opisuješ, on pa hkrati komaj čaka, da ima izgovor, da gre z njo na kak dogodek, je to že to.

Če bi te res spoštoval in imel rad, sigurno ne bi nje izbral za partnerko za tako potovanje. Sploh pa na tako potovanje ne bi šel ravno v takem času, ko ga ti najbolj potrebuješ.

Žal mi je zate, ker moraš to prestajati med nosečnostjo. A bolje, da veš, koliko je ura in se med njegovim 'potovanjem' pripraviš tudi na ločitev, premoženjske zadeve in urejanje bivališča zate in za otroka. Verjemi, da bo iz tega potovanja prišel povsem odtujen in s skrivnim načrtom za prenos vsega premoženja, kar se da, na nekoga drugega. Zato ga prehiti, dobi odvetnika in zavaruj, kar se da. Res mi je žal, a izvlekla se boš iz tega in tudi srečna še boš. Ženske smo zelo močne, posebno pa takrat, ko dobimo otroka."

Se strinjaš z zapisanim? Kaj bi pa Slovenki svetovala ti?

"Stara sem 26, mama pa hoče, da ji vsak dan pošiljam sms-e" (klic na pomoč Slovenke)