"Sem ljubica 20 let starejšemu moškemu, a vsakič, ko mu omenim TO, znori" (izpoved Slovenke)

"Sedaj to traja že dve leti. Seks z njim je odličen. Ko sva skupaj, se imava noro lepo. Ampak ..."

"Sem ljubica 20 let starejšemu moškemu, a vsakič, ko mu omenim TO, znori" (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 10. 2022

"Sem 30-letna ženska. Imam problem, ki ga nikakor me morem izključiti. Imam fanta, s katerim ne živiva skupaj, sva pa skupaj 10 let.

Sem ljubica 50-letnemu bivšemu sodelavcu. Začelo se je tako ...

Bil je december, delali smo po dva na šihtu, delala sva midva, nekajkrat … On je zabaven, popularen, poročen, ima enega otroka, žena ravnateljica. Nikoli nisem v njem videla nič, niti čutila nič. Večkrat me je tudi klical in mi pošiljal sms-e. Med delom me je večkrat hecal, mi govoril vice. Večkrat me je pobožal, čeprav tega nisem hotela, pa sem mu to tudi rekla.

Skupaj sva bila na izmeni 12 ur, več dni. Pa je minil mesec, med tem sva po delu šla tudi na kavo, gledal je zaljubljeno (sem si mislila, ok, kriza srednjih let), želel me je poljubiti, pa nisem hotela, saj nisem nikoli nameravala imeti ničesar z njim, kaj šele s poročenim. Pa sem mu spet lepo povedala, da naj se ne heca.

Pisal mi je vsak dan, tudi klical … In ja zgodilo se je, meni! Po enem mesecu mi je dal poljub ... Želel je seksati, pa nisem hotela. Ker je bil veseli december, smo s sodelavci nazdravljali, in po pijači se je zgodilo. Zabluzila sva na delovnem mestu. Ja seksala sva!

Vem, sem nora, in tako boste tudi komentirali! Seksala s poročenim! Pa je minil dan in mi spet piše, da bi on večkrat ponovil pri njem v najemniškem stanovanju, kjer ni žene, saj on in žena bivata v hiši! Živita na veliki nogi, letno hodita po 4x na dopuste, itd. Pa sem rekla, da ne!

Spet sva delala skupaj in me je omrežil ter mi z besedami obrnil celo glavo. On je postaven, lep. Pa sem si mislila, ok, bilo je odlično z njim, pa tudi s trenutnim partnerjem se ne razumeva najbolje. Pristala sem spet z njim v postelji pri njem v stanovanju, in to potem vsak mesec po dvakrat eno leto. Potem sva situacijo obrnila in je hodil k meni domov.

Sedaj to traja že dve leti. Seks z njim je odličen. Ko sva skupaj, se imava noro lepo. Ampak, jaz mislim, da je čas, da prekinem zadevo.

Vedno omenjam, da ni lepo, kar dela družini, in mogoče naju zalotijo. Tudi z moje strani je podlo. Ko to omenim, se obnaša grdo in mi govori, naj ne pišem več ter se poslovi. Pa spet mine nekaj dni in spet bi rad mene …

Na tega tipa sem se tako navezala, da se ne morem več odvezat! Tudi jaz se počutim v postelji z njim pod adrenalinom, ki ga z mojim partnerjem nimava že nekaj let, saj ni seksualni tip. Vedno me je motilo, ko mi je pisal vsak dan, tudi klical ...

Sedaj, ko piše na par dni, ga že pogrešam, ker ga ne slišim. Zadevo sem že 3x prekinila, da se nisva slišala po en mesec, vendar se je znova začelo od začetka. Ker se nikomur ne zaupam, vas prosim za pomoč, kako ga izbrisati iz glave, saj sem mu večkrat tudi omenila, da je vsega kriv on, ker me je do tega pripeljal."

Kaj bi ji svetovala ti? 🙄

Zapis je bil objavljen na tem forumu.

Preberi še: "Ljubim svojo ženo, ampak všeč mi je sodelavka - je to narobe?" (ODGOVOR strokovnjakinje)

Priporočamo tudi: "14-letna hči me je zalotila pri samozadovoljevanju!" (klic na pomoč Slovenca)