Naša bralka: "Sem kraljica skvirtanja in vsi želijo vedeti, kako sem to postala!"

24. 8. 2022
Naša bralka: "Sem kraljica skvirtanja in vsi želijo vedeti, kako sem to postala!" (foto: Profimedia)
Profimedia

"Ko sem bila mlajša, sem mislila, da je to nekaj vsakdanjega. Danes vem, da je to redek dar, ki si ga želi marsikatera ženska," nam je zaupala bralka, ki nam je razkrila vse skrivnosti skvirtanja!

Je tudi tebe od nekdaj zanimalo, kako deluje skvirtanje? Bralka nam je zaupala VSE podrobnosti, ki so nas pustile odprtih ust. Pravi, da je ta dar prisoten pri zgolj 2% žensk na svetu!

"Za skvirtanje in vse njegove mite sem prvič slišala v srednji šoli, ko sem z dobro prijateljico nekega večera gledala spletno pornografijo. Še danes se spomnim videoposnetka, v katerem je ženska od užitka špricala na vse konce. S kolegico sva se takrat šokirano spogledali in se vprašali, kaj za vraga sploh je ta pojav.

Ko sem pričela biti tudi sama spolno aktivna, sem precej hitro spoznala, da imam dar skvirtanja tudi sama. Ko sem prvič skvirtala, sem bila popolnoma presenečena.

Občutek namreč ni podoben lulanju, tako kot sem sprva mislila, a ima vseeno nekatere podobnosti. Obe vrsti tekočine lahko do neke mere zadržim v sebi ter z njo manipuliram.

Če seksam z nekom, ki tega ne mara, pač ne skvirtam. Po drugi strani pa lahko skvirtam takrat, ko si moj partner to zaželi.

Z leti se je izkazalo, da so fantje povsem navdušeni nad tem. Spomnim se, da so me trije prijatelji vprašali, če bi jim pokazala, kako to izgleda. Ker smo precej odprta družba, sem na posteljo polegla brisačo, se nanjo ulegla in se pred njimi samozadovoljevala do trenutka, ko je špricnilo. Bili so popolnoma navdušeni in brez besed.

To, da sem kraljica skvirtanja, se je kmalu razvedlo tudi med mojimi prijateljicami, ki so me na vsak način želele prepričati, naj jih tega naučim.

Ker niso razumele, da je to sposobnost, s katero se rodiš, sem se odločila, da pojav podrobno raziščem in jim predstavim nekatera dejstva.  Med drugim sem spoznala, da ima ta dar zgolj 2% žensk na svetu!

Kako noro, da sem med njimi tudi jaz. Ko sem bila mlajša, sem mislila, da je to nekaj vsakdanjega. Danes se zavedam, da je to redek dar, ki si ga želi marsikatera ženska!" 

Preberi še: "Odpeljala me je v GOZD, mi slekla hlače, nato pa ..." (bralec o najbolj vročem seksu v naravi)

Priporočamo tudi: "Mislila sem, da se strastem predajava v skritem kotičku, v resnici pa sva bila sredi ..." (izpoved Slovenke)

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu