"Šele, ko sva s punco skupaj zaživela, sem izvedel za njeno SMRDLJIVO navado" (izpoved moškega)

Uffff, tole je pa ... kar malo odvratno. 😬🙈

"Šele, ko sva s punco skupaj zaživela, sem izvedel za njeno SMRDLJIVO navado" (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 5. 2022

S punco živiva skupaj. Par dva že nekaj let, a vendar sva se šele pred pol leta vselila v skupno stanovanje.

Že prej sem opazil njen vonj, zdaj, ko sva več časa skupaj, pa je še bolj očiten. Vedel sem, da se nerada prha, nisem pa vedel, da to počne le vsakih 7–10 dni.

O tem, da bi se morala prhati bolj redno (vsaj na tri dni) in da je sramotno, da moram sploh omenjati, da smrdi, ter da če lahko jaz zavoham, lahko tudi drugi, sva tudi govorila.

Rekla mi je, da bi ji nekdo že povedal, če bi smrdela. Nakar sem ji razkril, da mi je to v zaupanju povedala ena od njenih prijateljic, ker jo je bilo sram. Prav tako so njen vonj omenili moja mama in nekaj prijateljev.

A kljub temu se noče pogosteje prhati, saj pravi, da voda ni dobra za njene lase.

Ko ji rečem, da ji bom kupil kapo za prhanje oziroma da ji ni treba vsakič umiti las, pa nima nobenega pametnega odgovora. Skrbi me, ker sva se o tem že neštetokrat pogovorila, pa še vedno ni ničesar spremenila. Začela se je redno prhati na točno 7 dni, ampak mislim, da to ni dovolj.

Z njo sploh več ne morem spati v isti postelji (njeni lasje smrdijo, četudi ne zgledajo mastni) in želim si, da bi bila moja punca malo bolj ženstvena (obrite noge in podobno).

Ko smo že pri tem, tudi med menstruacijo se ne prha redno, kar pomeni še dodatnih 3–5 dni med posameznimi prhami. Nazadnje, zaradi česar sem se tudi odločil to zapisati, se ni prhala 11 dni.

Vem, da imamo vsi svobodno voljo početi, kar nam je všeč, a hkrati menim, da obstajajo določena pričakovanja glede higiene in da ne prosim preveč. Moja največja skrb je, kaj bo, ko bova imela otroke in kaj bo šele takrat sprejemljivo.

Vir: Reddit.com

Preberi še: "Nikoli mi nič ne kupi, saj ga je njegova bivša vedno, ko ji je kaj prinesel ..." (zapis Slovenke)

Priporočamo tudi: "Njegove smrdeče nogavice so me odvrnile od seksa!" +14 SMEŠNIH izpovedi, ko je 'tam doli' vse usahnilo