Seksi mlajši vs. zrel starejši: S kom na zmenek?

Si kdaj opazila razliko na zmenku z mlajšim ali s starejšim moškim? Če še nisi, potem je čas, da se odpraviš na vsaj dva zmenka. Te zanima, kako se v tem športu obnaša moški na stopnji amaterja in kaj se zgodi, ko ima na zmenkarije vpliv njegov emšo?

13. 2. 2012

Da bi razrešili veliko skrivnost, smo o izkušnjah na prvih zmenkih povprašali moške in jih izprašali o njihovih občutkih. Torej, naj ti razkrijemo veliko skrivnost.

Mlajši moški bi na prvem zmenku radi očarali žensko in nanjo naredili najboljši možen vtis, celo v vseh željah bi ji radi ustregli.

Pri starejših moških pa so zakonitosti na zmenkih malo drugačne – na žalost ali srečo, tako kot vsaka stvar v življenju ima tudi ta dve plati, pozitivno in negativno.

Zrel moški se zaradi življenjskih spoznanj začne sprejemati tak kot je, zaveda se svojih napak in si želi, da bi jih tudi ti sprejela – tako kot je on pripravljen sprejeti tvoje muhe, pa čeprav si jih morda nočeš priznati!

Na takšni pozitivni lastnosti je veliko lažje graditi trdno razmerje, polno zaupanja in vzajemne pomoči.

Zdaj pa še ena malo manj prijetna lastnost, vsaj zate, namreč starejši moški imajo sposobnost hitrejšega prebolevanja.

Če med druženjem ne gre vse po načrtih, se tisti z višjo starostno številko veliko manj obremenjujejo kot mlajši žrebci, ker vedo, da bo za vsako bivšo prišla nova ženska. Vsekakor dojemajo življenje bolj realno!

Torej, draga damica, če si želiš več direktne iskrenosti, se odpravi na zmenek s starejšimi moškim!

Če pa bi rada nekomu globoko segla v srce, bo tvoj pravi spremljevalec romantičnega večera zagotovo mlajši gospodič … verjamemo, da se boš v obeh primerih imela blazno lepo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri