Seksi skrivnost: Počitnice so v tvoji glavi!

Sprosti se in samo uživaj!

Seksi skrivnost: Počitnice so v tvoji glavi! (foto: Peter Murdock, Shutterstock) Peter Murdock, Shutterstock
15. 8. 2012

Srečni pari vejo ...

... da popolno življenje ni le tisto, v katerem zleknjena pod palmami srkata koktajl. V resnici ne gre toliko za to, kje sta in kaj počneta, ampak za to, kako se ob tem počutita. Ker so počitnice v polnem teku, si vtisni v spomin počitniško občutje in ga prakticiraj tudi v mesecih, ko se zdi, da je depresija za prvim vogalom.

Opravičita se prijateljem ...

... za sobotni izostanek na žuru. Dlje sta skupaj, manj časa preživita sama in več v družbi drugih parov, na počitnicah pa se spet zaljubita, ker si namenjata veliko časa in pozornosti. Urediš se lahko tudi doma, plešeta lahko tudi v dnevni sobi in tudi na domačem kavču lahko pijeta koktajl z dežničkom..

Tu in tam pozabita na vsakdan

Vsak večer mu do pike natančno razložiš, kaj se ti je zgodilo v službi, o čem si se pogovarjala z mamo, zakaj ti gre prijateljica na živce ... Zakaj se ne bi nehala ukvarjati z nepomembnimi stvarmi in bi pri večerji raje omenila zanimiv potopis ali film? Zrasla boš v njegovih očeh in ustvarila iluzijo, da za vaju čas ne obstaja.

Počnita kaj novega

Na počitnicah običajno poskusita nov šport in se naplešeta, zato se names­to vsak v svoj fitnes skupaj vpišita na tečaj ... nečesa novega. Zaradi izkušanja novega in gibanja telo izloča hormone sreče, med vama pa se ustvari močnejša vez.

Besedilo: Anja Osojnik, foto: Peter Murdock, Shutterstock