Seksi šepet: Pohvali ga v postelji

Po orgazmu ga zanima a) ali si uživala in b) kdaj bo lahko zaspal.

Priznaj mu, da si uživala... in ne bo te razočaral. (foto: Alexa Miller, profimedia.si, James Lanuza, Greg Gayne/fox, Shutterstock, Venturelli/wireimage, Steve Grantz/wireimage, Robert Harding, World Imagery/gettyimages, Lamb Alamy) Alexa Miller, profimedia.si, James Lanuza, Greg Gayne/fox, Shutterstock, Venturelli/wireimage, Steve Grantz/wireimage, Robert Harding, World Imagery/gettyimages, Lamb Alamy
1. 2. 2012

Razveseli ga s temi komentarji, pa bo srečen utonil v sanje.

“Dragi, karkoli že narediš z jezikom, je neverjetno.”

Natančno mu povej, kaj ti je bilo najbolj všeč. Tako bo res prepričan, kaj je tisto pravo zate, in točno bo vedel, kaj mora naslednjič brez pomislekov ponoviti.

“Med najino posteljno telovadbo se vedno zabavam.”

Za tvojega fanta je velika pohvala, če mu priznaš, da ti je z njim zabavno. Če mu to poveš po orgazmu, ko je še bolj ljubeč kot sicer, pa sploh zadeneš v polno.

“To sem počela prvič in do zdaj sem veliko zamudila.”

Ponosen bo, da ti je predlagal in pričaral nov mega užitek – takšnega, ki bi ga kmalu spet želela občutiti. To je priznanje, da ve, kako mora ravnati s teboj.

Priredila: Manca Kraševec

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri