Seksi prijemi, ki preženejo rutino

Kateri je prepoznavni znak resnično nadarjene punce? Seveda sposobnost, da iz še tako rutinskega opravila napravi pravo romantično dogodivščino.

8. 4. 2014

Priprava večerje

Izkoristi njegovo lakoto in dejstvo, da je hrana afrodiziak. Zvabi ga v kuhinjo pod pretvezo, da si slaba kuharica in da potrebuješ dvornega preizkuševalca. Seveda nisi zares slaba kuharica, to ve tudi on, zato bo rad pristal na svojo vlogo. Lizanje kuhalnice in prstov v dvoje je dober uvod v večerjo in poobedek, ki sta v celoti sestavljena iz sladoleda in tvojega telesa.

Mestna vožnja

Ko sta v avtu sama, na cesti pa ne, zastoje izkoristi za masažo njegovega vratu, notranje strani stegen in grizljanje ušes. Pri tem seveda upoštevaj osnovne varnostne predpise: ostani pripeta z varnostnim pasom, ostani na sovoznikovem sedežu in se ne naslanjaj na hupo. Staviš, da ga gneča na cesti tokrat ne bo niti malo iztirila?

Jutranje bujenje

Budilko nastavi za pol ure prej kot običajno, nato pa najprej zbudi njegovo telo in šele nato njega. Vznemirjenje in prijetna bližina, ki jo bosta okusila navsezgodaj zjutraj, vaju bosta zbliževala in držala pokonci ves dan. Hm, da nisi danes prejela več zaljubljenih sporočilc kot po navadi?