Seksi osvajanja: Nasmehni se, pa te bo opazil!

Najprej te bo opazil, če bo tvoj obraz razsvetljeval nasmeh. So pa še druge stvari, ki fante pritegnejo ekspresno hitro in stoodstotno zanesljivo.

8. 6. 2012

Malomarno speti lasje

Če ti pol obraza zakriva griva, si že videti skrivnostna, ne pa odprta za pogovor. A speti lasje ne pomenijo nujno videza stroge knjižničarke – tudi če si se odločila za figo, naj bo ta rahla in neubogljiva.

Ta tvoja lažna skuštranost mu sporoča, da si nepredvidljiva, in komaj bo čakal, da ti zapleni elastiko.

Manj nakita

Ve se, da veliko pozornost namenjaš modnim dodatkom in detajlom sploh. Ti pač ničesar ne prepuščaš naključju in tudi fant, ki te osvaja, mora s tabo ravnati po predpisih: vizitka, darilce, večerja, poljubček na lička ...

Polna nakita se boš večini osvajalcev zdela preveč 'zahteven projekt'.

Zdrav apetit

Da znaš uživati v hrani, pomeni, da nimaš obsedene želje po tem, da bi imela vse pod nadzorom.

Bodi pa pozorna, da na večerji ne boš popila preveč alkohola – izguba kontrole, ki jo imajo v mislih, se ne nanaša na izgubo kontrole zaradi pijanosti. In da potem še pobruhaš njegov avto? Bljak!

Stopala na ogled

Z odprtimi sandalami sporočaš, da si ženska od glave do peta.

Seksi obutev je znak, da se torej zavedaš svoje zapeljivosti in čarov, a si še vedno ranljiva.

Z bulerji lahko sicer hitro tečeš in koga tudi obrcaš, s sandalami pa nikakor ne – prej lahko kdo ujame tebe. Fantje, bili ste opozorjeni ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri