Seksi cosmo skrivnosti: Pometi s tekmicami

Takoj, ko si ga spoznala, si vedela, da bo všeč tudi drugim puncam. Zdaj sta par, in kar je nedosegljivo, je še bolj privlačno. (A Cosmo na srečo ve, kako najbolj modro ubraniš svoj teritorij.)

25. 8. 2011

Realna ocena nevarnosti

Mogoče si samo preveč zaljubljena in nevarnost precenjuješ. Poglej se v ogledalo in dušo ter se še enkrat prepričaj, da si v vseh pogledih enkratna. Če se je odločil zate, si mu očitno najbolj všeč. A to ne pomeni, da mu ne godi pozornost drugih punc. Edino pomembno vprašanje je, ali jim on to pozornost vrača ali ne. Pa tudi če jim jo, vsaj za zdaj ostani sproščena in nasmejana. Zadnje, kar si želi videti, je tvoja mula. Ukrepala boš s hladno glavo.

Pokaži svetu, da je 'tvoj'

V javnosti bodi urejena in – zelo njegova. To seveda ne pomeni, da se moraš po njem obešati, tega fantje ne marajo, lahko pa ga večkrat malo podražiš (se vanj podrgneš z nogo, ga poljubiš na vrat, ugrizneš v roko …). Ne osvajaj drugih fantov samo zato, da bi ga naredila ljubosumnega, ker ti bo hitro vrnil uslugo, nič pa ne bi bilo narobe, če bi ugotovil, da si jim všeč. Ostani v njegovi bližini, da bodo punce vedele, da sodi k tebi.

V skrajni sili

Res pa je, da vse punce ne držijo s puncami in da je med njimi tudi kakšna tatica. Če je katera vseeno preveč agresivna, jo lahko tudi ustaviš z besedo ali pogledom. Fantje bi se stepli, ti pa raje uporabi diplomacijo. Lahko ji slediš na toaleto in ji v obraz poveš, da si se prišla ven zabavat, ne pa urejat poslov z njo. Uporabi humor in, zares v zadnji fazi, zajedljivost. Če se bo hotela tepsti, pa raje pokliči Chucka Norrisa, kot da bi si uničila manikiro …