Bi seks za prste obliznit? Poskusi tole!

Tokrat smo zate pripravili najbolj pikanten meni vročih jedi ... Ker je včasih bolj zabavno, če te seksi tip pritisne ob hladilnik, kot da hladilnik v samotni noči izprazniš sama.

Bi seks za prste obliznit? Poskusi tole! (foto: Shutterstock) Shutterstock
23. 10. 2020

Priprave: Začni zgodaj in tvoja noč bo daljša

Preden ga boš dala v pečico, ga najprej naolji, da bo lepše cvrčal. Če ne maraš olja, uporabi maslo za telo: enako lepo drsi in ne masti toliko.

Ne pozabi na vsak kvadratni centimeter kože: za ušesi, po glavi, pod pazduhami, med stegni in prsti na rokah ter nogah. Tako, zdaj je namazan in pripravljen na masažo, da se še dodatno zmehča (no, ne čisto povsod). In da bosta potem lepo drsela eden po drugem, naj ti nemudoma vrne uslugo.

Če mu ne bo kapnilo, kaj bi rada, začni kar sama: z naoljenimi rokami drsi po svojih prsih, ob tem pa zapeljivo mrmraj. Kot bi mignil, boš na sebi začutila njegove roke ... in njegov strokovni prijem!

Ura za aperitiv

Namen aperitiva pred večerjo je, da spodbudi apetit in goste poveže v pogovor (danes, ko sta sama, vaju bo povezal zelo dobesedno). Tu je nekaj odraslih osvežitev.

Umazani martini

Najbolj tekne, še preden se večer sploh začne.

Sestavine:

 •  umazane misli
 • nekaj 'grdih' besed
 • tvoj mobilnik

Pošlji mu seksi sporočilce z namigom, kaj si zvečer želiš od njega in tudi kakšnega si želiš (oziroma kako si predstavljaš njegovega najboljšega prijatelja: trdega, močnega in trzajočega). Dodaj fotografijo delčka svojega telesa z dopisom: "Če potrebuješ led, je v hladilniku ..."

Pokončni martini

Seks v stoje je hudo seksi: ti, naslonjena na steno, s privzdignjeno nogo in krilcem, z jezikom v njegovem grlu.

Sestavine:

 • visoke petke
 • stena v spalnici
 • velika doza strasti

Ti boš začela, on nadaljeval. Ko se vrneta domov, se ne sezuj, ampak se nasloni na steno in privzdigni krilce. Petk ne sezuj, da mu ne bo treba počepniti (če je seveda višji od tebe), ko se bosta strastno poljubljala. Za konec mu odpni zadrgo in se spusti po steni do njega.

Mokri martini

Včasih si zaželiš prav poseben tretma, njemu pa v okušanje ponudiš najbolj sočno jed na svetu: svoje mednožje.

Sestavine:

 • njegov jezik
 • njegove ustnice
 • veliko sline

Začnita z običajnim poljubljanjem in ga stopnjujta v cmokljanje vsevprek, pri ka­terem eleganca ne šteje. Ko bo dovolj ogret, ga nežno zagrabi za lase in premakni niže med svoja stegna. Če se zmede, mu samo reci, naj nadaljuje, kar je počel prej.

Ročno delo naj bo prava mojstrovina

Najboljši šefi se med pripravljanjem hrane ne bojijo uporabiti prstov, zato ju posnemajta, dodajta pa še delo nog (stegen in stopal). Pogumno pomočita roke v testo!

Vroča hlebčka za dve osebi

Sestavine:

 • njegove roke
 • dve žlici nagajivosti
 • seksi hlačke

Eden nasproti drugemu sta in se gledata. Zgrabi njegove roke in jih vodi do svoje zadnjice. Še vedno ga drži za roke in mu jih stlači pod seksi hlačke, da bo na dlaneh začutil tvojo razgreto kožo, na hrbtni strani dlani pa seksi tkanino hlačk. Ne boj se, ne bo se upiral, saj so vsi fantje brez izjeme obsedeni z našimi ritkami! Baje ima ta obsedenost korenine v sami pradavnini, ko smo bile še na vseh štirih in veselo ritkale na višini njihovih oči ... in nosu.

Bojeviti suši rolici za dve osebi

Sestavine:

 • tvoje mišice
 • njegove mišice
 • večja mehka podlaga (postelja ali preproga)

Podri ga na tla ali na posteljo in ga izzovi na dvoboj: nežno ga brcni ali klofni po zadnji plati. Kavalir se sprva ne bo odzval, zato vse skupaj ponovi in se ob tem smej, kot da je blazno zabavno. Dojel bo igro in ti vrnil milo za drago. Zavrtita se po tleh, kot da gre za grško­rimski slog, in nadaljujta, dokler ne bosta čisto razgreta in potna. Tako, zdaj sta pripravljena za seks, ki bo zaradi adrenalina, ki je med ruvanjem preplavil vajini telesi, še bolj strasten, kot sta vajena.

Surova energijska ploščica za dve osebi

Sestavine:

 • njegov jezik
 • njegove roke
 • nekaj blazin
 • tvoja popolna sproščenost

Tu in tam je prav in se spodobi (čeprav na zelo nespodoben način), da gost postreže šefa kuhinje. Čas je torej, da se malo spočiješ ... in to leže. Uleži se na kavč in si podloži ledveni del z blazinami tako, da bo tvoja medenica močno dvignjena. Zdaj je čas, da se on poigra s tvojo školjkico, a naj poleg jezika uporabi še prste. Takšen dvojni tretma te bo skoraj zagotovo pripeljal do vrhunca (ne pa še do vrhunca večera).

Vroe-mrzel pozdrav iz kuhinje

Svojega gosta lahko malo uvedeš v razvajanje s hitrim poklonom iz kuhinje. Ustnice si ohladi s kocko ledu, nato pa se njegovega orodja loti z ledenimi poljubi in vročim jezikom. Kombinacija obojega bo spodbudila njegov apetit. In še opozorilo: njegova jajčka imajo raje toploto, zato se ledenega tretmaja ne bi razveselile!

Solatka za začetek

Kdo je rekel, da se veganke in vegani pri prehranjevanju dolgočasijo? Lepi korenčki, gladke bučke, velike kumarice ... Melone, breskve, sočna jabolka ... Si razumela namig? Veganska hrana je super seksi! A jo je treba najprej olupiti in oprati!

Sestavine:

 •  tvoji vešči prsti
 • njegova obleka
 • kremno milo in gobica za umivanje

1. Vzemi si čas in ga počasi sleci – nežno, a še vedno odločno, da bo vedel, kaj nameravaš.

2. Znebi se še svoje obleke in ga povabi pod tuš.

3. Na njegovo telo nanesi dišeče milo in z gobico počasi drsi po njem. Malo več časa se zadrži na njegovih erogenih conah: na vratu, pod pazduho, pod koleni, na notranji strani stegen in na mednožju.

Glavna jed

Tako, oba sta slečena in dišeča, zato se lahko mirno vržeš na mizo in mu ponudiš najbolj divjo različico sebe (ja, to je za večerjo, kaj pa drugega!).

Deskanje in seks

Naloga je sledeča: on si bo predstavljal, da je deskar na vodi, ti pa se boš v mislih spremenila v njegovo desko. Skupaj se bosta prilagajala valovom in počasi postajala eno.

Sestavine:

 •  veliko očesnega stika
 • valovanje morja
 • želja po popolni združitvi

1. Predstavljaj si, da je tvoje telo deska, na kateri leži tvoj fant s trebuhom navzdol in pripravljen na val. Zdaj se pod njim premakni malo navzdol, da se bo njegov penis, ki je navadno po­stavljen navzgor, pomaknil navzdol. In spet navzgor, dokler ne bosta ujela popolnega gibanja.

2. Zdaj to poskusi še s penisom v sebi. Gibanje naj ne bo prehitro, ob tem pa niti za trenutek ne izgubita očesnega stika. Valovanja gor in dol bo vesel tudi tvoj ščegetavček. Seksologi ta položaj priporočajo kot najbolj zadovoljujoč za oba partnerja, se ga je pa najlepše lotiti z nekom, ki ga imaš zares rada, saj pri njem ne gre le za seks.

Pikantne tortilje

Vsaka dobra gostiteljica ima na zalogi recept, ki bo navdušil tudi najzahtevnejšega gosta. Naj bo ta tvoj recept pikantna enčilada, ki ga bo, razprta pred njim, pustila odprtih ust.

Sestavine:

 • mehka svetloba, ki je prijazna do oblin tvojega telesa (ker se mu boš tokrat zares ponudila na pladnju!)
 • jogijska asana ali dve (ta jed zahteva veliko gibčnosti)
 • jedilna žlica samozavesti
 • ščepec poguma

1. Naj se usede na tla z zravnanim trupom in rokami, uprtimi ob tla. Usedi se nanj s spodvitimi nogami. S hrbtom se nagni nazaj in se ugnezdi med njegove noge. Medenico privzdigni, kolikor gre, da bo imel na dosegu oči in rok tvoje mednožje.

2. Položaj lahko malo spremenita tako, da se on nasloni na steno, kar pomeni, da bo imel obe roki prosti in bo z njima lahko osrečil tudi tvoji joškici.

Testenine puttanesca

V italijanščini puttanesca pomeni 'kurbirska'. A to še ne pomeni, da je pašta z opolzkim imenom rezervirana samo za kraljice noči. Cosmo ti s tem receptom samo namiguje, da je fino, če tu in tam spustiš na svobodo svojo najbolj drzno plat.

Sestavine:

 • tvoje najbolj drzno obnašanje
 • njegova popolna vdaja
 • rdeče luči

Ti si glavna: naroči mu, naj da roke za vrat in naj se ne premakne, dokler mu tega ne boš dovolila. Z jezikom drsi od njegovih ust, vratu, prsi, trebuha in stegen ter vse do stopal in nožnega palca, dokler ne bo čisto vzburjen, ti pa pripravljena, da ga zajahaš.

Sladica

Bistvo dobrega seksualnega obroka je stopnjevanje napetosti, zato predpostavljamo, da sta po prvem in drugem vrhuncu razpoložena še za tretjega: najmočnejšega, najdaljšega, najslajšega! Ta bo po tvojih žilah stekel kot sladkor iz slastnega tiramisuja ali jagod s čokolado.

Tiramisu

Ta kremna sladica vaju bo zanesljivo postavila pokonci po glavni jedi, kot pove že ime: tiramisu = dvigni me gor.

Sestavine:

 • paket otroških piškotov
 • objemanje za nadev
 • poljubi za posip

1. Včasih je tako neznosno seksi jesti skupaj. Ti zagrizeš v piškot in mu ponudiš drugo polovico. Vajine ustnice se med grizljanjem srečajo in poljub, ki sledi, je tako sladek, da bi hotela, da se ne bi nikoli končal.

2. Prvemu piškotu naj sledi drugi in tako dalje, dokler ne bosta sita in pripravljena na naslednji korak. Vajini telesi sta še vzburjeni od prejšnjega orgazma, zato boš ti potrebovala manj draženja, on pa malo več, da vaju bo še enkrat odpihnilo v orgazmične višave.

Vroči pasji piškotki

Ključ do pozitivne 'pasje' izkušnje je, da ni zrasla samo na njegovem zelniku, ampak da si si jo v enaki meri zaželela tudi sama. Fantje bi namreč lahko živeli od pasjih piškotkov, če bi bilo po njihovo, punce pa občasno potrebujemo še malo crkljanja po mačje.

Sestavine:

 • njegove roke
 • njegov seksi glas
 • mehka podlaga

1. Pred in medtem naj njegove roke drsijo po tvojem hrbtu.

2. Ko bo postalo vroče, naj roke zakoplje v tvoje lase in te tudi nežno potegne k sebi, zaradi česar boš ti, da bi se ognila bolečini, še bolj usločila hrbet in izbočila ritko. Reci mu, naj ti na uho govori, kaj ti dela: ko te ne gleda v oči in ga ti ne gledaš v oči, je laže tako izreči kot slišati ... vse mogoče packarije.

Umešana jajčka ... jutro zatem

A še preden bodo zares zacvrčala v ponvi, naj lopatko najprej uporabi na tebi. Šeškanje tako zanesljivo vodi v seks, zato bo bolje, da štedilnika ne prižigaš, dokler ne bosta zares opravila z jutranjo telovadbo. Še tuš in v kuhinji bo zadišalo po kavi.

Pripravila: Tina Torelli

Preberi še: "Ljubica, dobrodošla v klubu HIV pozitivnih” (kruta zgodba 23-letne Nastje iz Maribora)

Priporočamo tudi: Ali lahko dobiš boljšega moškega, kot ga imaš? To PRAVILO ti bo dalo odgovor