Seks za dodatnih 400 kalorij

Še zadnji poskus za izgubo kakšnega kilogramčka preden se za prvomajske praznike podaš na morje.

28. 4. 2008

Za 200 kalorij: običajna predigra;

za dodatnih 400 kalorij: striptiz za ogrevanje

Predigra, ki jo popestri ples in počasno slačenje delčkov oblačil v ritmu zapeljive glasbe vaju bo pripravil na vroč seks, ob katerem bosta zaradi razgretosti porabila še kakšnih 100 kalorij več.

Za 200 kalorij: vodoravno;

za dodatnih 400 kalorij: še navpično

Za dober seks ni nujno, da sta v postelji in v običajni misijonarski vodoravni poziciji. Občasno lahko popestrita vajino posteljno akcijo s težjimi položaji v navpični legi. Še vedo se lahko upreta na kakšno steno, ki podpira vedno škripajočo posteljo …

Za 200 kalorij: na kavču;

za dodatnih 400 kalorij: na kuhinjskem stolu

Na velikem kavču ti med 'jahanjem' ni treba loviti ravnotežja, zato poskusi zajahati svojega 'konjička' na kuhinjskem stolu – če je le dovolj trden, da bo zdržal težo dveh teles. Če sta varna, mu sedi v naročje in si daj duška.

Za 200 kalorij: na vrhu;

za dodatnih 400 kalorij: napeta vzmet

Počepi ne sodijo samo v telovadnico, ampak z njimi lahko popestrita seks. Namesto, da se na njega spraviš na kolenih, se v podlago upri s stopali in tvoji boki bodo postali kot velika vzmet – manevrskega prostora za zadovoljevanje vajinih strasti ti zlepa ne bo zmanjkalo.

Za 200 kalorij: seks v spalnici;

za dodatnih 400 kalorij: seks v vseh drugih sobah

Naj za naslednje dni velja stroga prepoved seksa v spalnici. Poiščita najbolj nenavadne kotičke vajinega doma za seks. Ta naj bo kar se da trd – na primer, kuhinjski pult, stopnice ali garaža! Če se ne bosta zadovoljila stoje, podložita na tla čisto brisačo, ki vaju bo obvarovala pred umazanijo in morebitnimi praskami. Sicer pa bo za celjenje bojnih ran poskrbela morska voda med prazniki …

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri