Seks z božjim blagoslovom

V manj kot enem letu je internetni portal s provokativnim imenom: Christian Nymphos (v prevodu: Krščanske 'nimfe') obiskalo že več kot 800.000 ljudi.

22. 10. 2008

Portal je pokonci postavila skupina globoko vernih žensk, ki si tako - na precej moderen način - prizadeva, da bi mladim ženskam približale intimo in slasti zakonskih radosti.

Bog želi, da se ljubimo

Na spletni strani tako kar mrgoli nasvetov o tem, kako lahko poročeni pari dodobra začinijo svoje spolno življenje, ne da bi pri tem prekršili kakšno od božjih zapovedi. Tako namigom o seksualnih položajih in predlogom raznih dražljivih igric vedno sledijo tudi linki, ki peljejo na ustrezne internetne strani, ki so večinoma v celoti posvečene študiju biblije.

“Bog želi, da smo noro zaljubljene v svoje može,” je na splet zapisala ena od kreatork portala. “Želi, da strast med rjuhami ne le tli, ampak naravnost plamti.”

Seks po meri biblije

In čeprav gospe diskutirajo o oralnem seksu, orgazmu in namigih za popestritev spolnosti v precej nazornem jeziku, predvsem pa brez dlake na jeziku – je vsebina vendarle popolnoma prežeta z 'višjimi' moralnimi vrednotami:

  • seks zunaj zakona je absolutno prepovedan,
  • nad masturbacijo vihajo nos (beri: je ne odobravajo),
  • erotika je sprejemljiva, a le kadar gre za poročene pare.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri