Seks v troje: ti, on in drrr

Ni doktor, a vama bo vseeno pomagal; v vajino razmerje bo vnesel pozitivne vibracije. “Stavim, da ga ima vsaka pridna punčka doma v predalu,” pravi moj prijatelj, ki rad brska po predalih pridnih punčk. Bodi še bolj pridna in deli svoje igračke z njim.

27. 4. 2006

Zastareli stereotip o uporabi vibratorjev pravi, da so bili vibratorji izumljeni za samske ženske po tistem letu starosti, ko nastopi staranje in so vsi dobri moški že oddani. Neumnost!

Danes nihče več ne razmišlja tako; samskim, vezanim ali poročenim puncam ni več nerodno vstopiti v trgovino s seksualnimi pripomočki. Nekatere ženske si ga omislijo zato, ker potrebujejo veliko crkljanja (in ker se je luštno crkljati tudi solo), druge zato, da bi se naučile orgazma, tretje si z njim okrasijo nočno omarico, najpamet­nejše pa ga uporabljajo za vse našteto plus še skupaj z njim.

Vroča revolucija

Ja, ker res ne moremo vedeti, kdaj si nazadnje prestopila prag seksi trgovinice (če sploh), naj nam tiste bolje informirane ne zamerijo kratkega vpogleda v vibratorsko revolucijo zadnjih let. Vibratorji so po novem izdelani iz materiala, ki je na las podoben koži (cyber skin), zaradi česar niso več trdi in se zelo hitro segrejejo na telesno temperaturo.

Druga pomembna ‘novica’ je, da po novem ti prijateljčki vibrirajo po vsej dolžini in ne le v glavici. Poleg funkcij prižgi in ugasni imajo veliko novih gumbov, za katere bi skoraj potrebovala navodila za uporabo (različne programe za različno močne vibracije), in raznorazne nastavke za draženje ščegetavčka (ki te popeljejo do vrtoglavih orgazmov).

Poleg dildov (dildo je na zunaj na las podoben vibratorju, le vibrira ne) in vibratorjev pa so še posebej za igro v dvoje primerni tudi tako imenovani maserji, ki nimajo oblike penisa: so manjši in jih prodajajo v najrazličnejših oblikah (tudi v obliki erekcijskega obročka zanj).

Večji užitek za oba

Zdaj pa najpomembnejše vprašanje: zakaj bi sploh v posteljo povabila še ‘tretjega’? Kateri koli spolni pripomoček bosta upora­bila, bosta z njim razbila vajino posteljno rutino, najmanj to.

Ti boš doživela večji užitek in močnejši orgazem, njega pa bo (če se že ne bo strinjal, da ga uporabiš na njem) vzburil vsaj vizualno. Seveda je vajina odločitev, ali bosta v razmerje vključila nekaj ekstra elektrike ali ne, a odločilno vlogo pri tem imaš vseeno ti (tisti vibrator v predalu je navsezadnje tvoj).

Objava novice

Enkrat ena je, da se bo tvoj dragi ustrašil tvoje napovedi, da se vama bo v postelji pridružil še nekdo (in ta nekdo ni zajčica leta). Če že, ga bo omemba vibratorja prestrašila iz več razlogov: najprej bo podvomil o svojih merah, takoj zatem pa se bo vprašal, ali te morda ne zadovolji dovolj. Če je še bolj negotov, ga utegne celo zaskrbeti, da morda nisi perverzna frikica, ki bo po vibratorju na dan privlekla bič, po biču policijsko uniformo in bog ve kaj še.

Rezultati naše interne ankete so sicer zelo vzpodbudni (a ob upoštevanju dejstva, da smo anketno vprašanje zastavile moškim z redakcije Playboya, to pa ni ravno olajševalna okoliščina): moški se ne bojijo vibratorja (ne mirujočega v predalu njihove drage ne vključenega v njihovi neposredni bližini). Ko ženska predlaga novo posteljno igrico, to moški načeloma veselo pozdravi, saj tovrstna pobuda govori o tem, da je njihova draga odprte glave in da bo v prihodnje seksa še več kot prej.

Prava taktika

Čeprav si prepričana, da bo fant nad tvojim predlogom navdušen, ti ne svetujemo, da ga skupaj z vibratorjem napadeta iz zasede (to v praksi pomeni, da vibrator namestiš pod vzglavnik).

Ne, tako to ne gre. Svoje poredne želje mu lepo zaupaj zunaj zidov spalnice, da ne bo čutil prehudega pritiska, pa bo vse v najlepšem redu. Zadnje oblačke dvoma mu prepodi s krajšim govorom o tem, kako je že tako ali tako v postelji prava bomba, da bi bilo težko sploh bolje, da pa bi lahko vseeno poskusila kaj novega, ker poskusiti ni greh (sploh ker imaš tako lepo zbirko vibratorjev, ki komaj čakajo, da ga spoznajo!).

Kako ne reči bobu bob

Beseda vibrator je sama zase najbrž nekaj najbolj grozljivega, kar je slišalo njegovo nedolžno uho. Spominja ga na nekaj obupno velikega, mrzlega in glasnega (si lahko prikličeš v misli hrup asfaltiranja ceste?), zato bo bolje, da tisti zadevi rečeš raje ‘igračka’.

Najprimernejši za njegov prvenec so vsekakor že prej omenjeni maserji, ki so prijaznejši na oko (niso podobni nekemu telesnemu delu Rocca Sifredija) in mu ne vzbujajo ne tekmovalnosti ne negotovosti.

Za uverturo

Predpostavljamo, da na sebi še nikoli ni čutil vibracij, ki jih oddaja tvoja roza igračka. Te so precej močnejše od vibriranja mobitela v žepu, zato se ga loti previdno.

Če ima napravica možnost nastavitve različnih jakosti, začni na najnižji in bodi diskretna – ne pikiraj nanj kot strela z jasnega. Najprej se počasi sprehodi naokrog kot mačka okrog vrele kaše. Igračko mu pritisni na predel presredka (zelo občutljiv del med modi in zadnjično odprtino, a vendar ne tako zelo občutljiv kot njegov penis) in budno spremljaj njegove odzive.

Ko ga boš vzburila, poskrbi še zase. Seksi vibracije bodo poskrbele, da se bosta časovno uskladila (če spadaš med večino žensk, ki za orgazem potrebujejo več časa kot njihov partner, boš z vibratorjem prepolovila čas ogrevanja in mogoče prišla na cilj celo pred njim).

Seksi potuha

Čeprav se ga bo na začetku branil z vsemi štirimi, bo tvoj dragi kmalu ugotovil, da je vibrator v postelji njegov zaveznik, ki mu prihrani delo in čas. Pusti mu, da se nekoliko razvadi, da boš kasneje imela pravico, da počneš isto z njim.

Sama boš vedela, kdaj bo prišel čas, da prestaviš v višjo predstavo in zamenjaš lokacijo. Ko bo že vstopil vate, pa vibracije izkoristi zase – samo 30 odstotkov žensk doživi orgazem samo s penetracijo, zato naj ti ne bo nerodno (!) in se, medtem ko se on poti zadaj, ti poigraj spredaj.

Ko boš začutila, da mu prihaja, povečaj hitrost in skupaj bosta videla zvezde. Zaradi sočasnega orgazma se ženske z moškimi počutimo bolj povezane.

S predsodki ne bo šlo

Tako, led sta prebila, a če hočeta naprej, bosta morala pozabiti na predsodke. Nekateri prijemi vaju utegnejo na začetku prej nasmejati kot vzburiti, a ker se je treba v življenju vsega naučiti posto­poma, to velja tudi za uživanje. Zaloge tvojega predala najbrž niso neomejene, zato bo treba po nakupih (že sam obisk seksi trgovinice pa je odlična predigra).

Drug drugemu podarita nekaj, česar si sama ne bi upala kupiti. Dame v trgovini so tam zato, ker se jim vsi artikli zdijo normalni (če ne bi bilo tako, bi si poiskale delo v otroški trgovini). Za nadaljevalni tečaj erotičnih igric bosta nujno potrebovala tudi lubrikant (Cosmo priporoča nevtralen lubrikant na vodni osnovi, ker silikonski poškodujejo kondom, občutljivejšim moškim pa tudi erekcijo).

Ker so vama všeč najnovejši tehnični izumi, si privoščita dobre materiale in izvirne zamisli – ne pozabita nabaviti erekcijskega obročka z vibratorjem, stimulatorja za klitoris zate, manjšega analnega vibratorja in, če sta res zagreta, še dilda, ki si ga boš ti pritrdila okrog pasu in ... Jasno pa je, da če se hočeš z njim še kdaj igrati, nikar ne pozabi na lubrikant. Posledice tvoje pozabljivosti bi si zapomnil za vse večne čase ...

Alja Maček

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri