Seks v maskah

V predpustnem času zaigrajta igrice v novih vlogah, v katerih se še nista preizkusila in ki vaju bodo v norem pustnem času še posebej vzburile.

27. 1. 2005

Ste se že kdaj poizkusile preobleči, da bi ga zapeljale in vzburile, še bolj omrežile in si tako popestrile monotone urice v spalnici? Ker se bliža čas pusta, vam bomo v nekaj naslednjih vrsticah razkrili, kako pregnati zimsko sivino z masko in igranjem vlog, ki bo namenjena samo vama.

Zgodovinsko predznanje

Preden začnemo s praktičnimi nasveti, še malo ozadja: pust je stara šega, ki se je ohranila še iz časa starih Rimljanov, saj so februarja po postu stari Rimljani praznovali konec starega leta in začetek novega. Takrat so se našemili in preganjali zimo, slavili prihajajočo pomlad in bili pod krinko mask veseli, kar se da. Šege so se preko slovanskih plemen prenesle tudi v novejši čas.

V slovenski folklori imamo veliko avtohtonih pustnih mask (vsaka regija ima tipično masko in tipični pustni praznik), vendar danes ne bomo govorili o ljudskih šegah in navadah. Vse, kar moramo vedeti o pustu, je to, da je pust čas norčavosti in da se pod krinko pustne maske še tako zadržana duša znori in si da duška.

Znebite se sramežljivosti

Znano je, da je nekaterim dekletom (pa tudi fantom) pustna maska pomagala proti pretirani sramežljivosti. Poznam kar nekaj predstavnic nežnejšega spola, ki so bile popolnoma presenečene nad lastno podobo, ko so se za pusta oblekle bolj izzivalno (oz. pokazale več kože kot sicer) in si nadele lasulje v drugačni barvi las, kot so jih nosile do tedaj. Nekaj jih je na podlagi pustnih eksperimentov v nekaj mesecih celo spremenilo svojo podobo.

Razvrat pod krinko maske

Če še niste poizkusilil seksa v maskah, v katerih se partnerja vživita v značaja mask, ki jih nosita, je pustni čas pravi čas za eksperimentiranje. Pod masko se bosta oba vživela v drugo vlogo in enoličnost (ki se lahko pojavi v vsakem razmerju) bo v hipu preteklost.

Še preden mu boste predlagale zamaskirano igrico, morate vedeti, da ima večina moških že izbran kostum, v katerem bi radi videli svojo izbranko, pri tem pa jih je večina pripravljenih ustreči vašim željam. Seveda imajo nekateri moški zelo nenavadne fetiše, nek uporabnik Cosmo foruma se vzburi samo, če se oba preoblečeta v pingvina.

No, za kostume ni treba odšteti na stotine evrov, pomembno je, da se oba dogovorita, kaj vaju vzburja: pripravita si scenarij, določita vloge in akcija se lahko začne (npr.: šolarka – učitelj, učiteljica – šolar, policistka – zapornik, zapornica – policist, tajnica – direktor, medicinska sestra – pacient – doktor ali pa celo nuna – duhovnik).

Vživita se v vlogi

Omenim naj še eno pomembno prednost: kostumi in vloge, ki jih igrata, vama dajejo občutek, da se ljubita z drugo osebo. To pomeni, da je lahko (če se seveda vživita v vlogi) seks veliko bolj intenziven, ker si lahko dovolite stvari, ki si jih do takrat niste upale izvesti, z novo vlogo pa ste lahko razuzdane, dominantne, v podrejenem položaju ipd. Najbolje pri vsej stvari je, da sta to še vedno vi in vaš partner, a v novih, bolj vročih vlogah.

Če ste poizkusile že marsikatero posteljo vragolijo (in o teh v Cosmopolitanu radi pišemo) in vama nič drugega ne pade na pamet, je tovrstna popestritev dobrodošla. Če pa vas izbranec po 14 dnevih razmerja hoče videti samo še v lateksu, verigah in okovih in ne razume, zakaj vam ni do tega, najbrž ne bo pravi za vas. Če želi, da pri seksu nosite masko Jennifer Garner in lasuljo, da bi ji bili na las podobni, poleg tega pa hoče, da oblačite iste kostume kot ona v filmu Elektra, začnite premišljevati o slovesu.

Obrnita vloge

Če vam ni do tega, da bi se oblačile v uniforme in kostume, obrnita vloge. Veliko žensk namreč goji posebne simpatije do različnih uniform (še posebej so priljubljeni moški v policijskih ali gasilskih uniformah), zato ni napak, da mu svoje ideje tudi poveste.

Kje kupiti seksi oblačila?

V Sloveniji poglejte v trgovinah s seksualnimi pripomočki, vendar izbira ni preveč privlačna niti kakovostna. Zato Cosmopolitan predlaga spletne trgovine Agent Provocateur (www. agentprovocateur.com), Ann Summers (www.annsummers.com) in Trashy (www.trashy.com).

Ponazoritev igranja vlog:

Igrica št. 1 – šolarka

Pri vlogi šolarke morate obvezno dajati videz nedolžne mlade dekline (z dvema čopkoma), on pa je dobri profesor. Kdo je zapeljevalec in kdo zapeljani, se dogovorita prej.

Če ste zapeljiva Lolitka, je videz nedolžne dekline edina ‘nedolžna’ stvar: v resnici imate kontrolo ve, gos- pod profesor pa je le lutka v vaših rokah. Ve narekujete tempo, ve naredite prvi (oralni) korak, ve izberete položaj (tistega, ki je vam najbolj pri srcu).

Če je zapeljevalec gospod profesor, je strog nadrejeni, vaša vloga pa je, da igrate nebogljeno in neizkušeno deklico, ki ji bo dobri profesor ravnokar pokazal svet naslade in užitka.

Oblačila: pri oblačenju v šolarko ne boste imele večjih težav. Zado stuje že bela srajca s kratkimi (ali zavihanimi) rokavi, karirasta kravata, karirasto minikrilo, dokolenke (oz. nadkolenke) ... skratka, da boste vsaj približno videti kot Britney Spears v videu ‘Baby One More Time’.

Igrica št. 2 – služabnica

Vloga služabnice je ponavadi izrazito podrejena, zato si to igrico izberite, če hočete biti v podrejenem položaju. Tako bo pri tej igrici glavno vlogo igral vaš najdražji, ker bo on v vlogi gospodarja, ki si vas bo vzel kar sredi hišnih opravil, pa naj bo to v dnevi sobi, kuhinji ali kopalnici.

Oblačila: Služabnica oz. hišna pomočnica je ponavadi oblečena v črno oblekico, čez katero ima prepasan bel predpasnik s čipko, v roki pa drži pernat brisalec za prah.

Kako se obleči?

Pripomočki, brez katerih pri igranju vlog ne gre:

Policistka: policijska kapa in obleka, pištola, lisice gumijevka

Medicinska sestra: uniforma stetoskop zdravstveni karton spodaj brez (po Zoranu Predinu)

Davorin Pavlica