Nasvet ali dva o seksu, ki ju še nismo obdelali!

Včasih se vprašamo, česa pri seksu sploh še nismo obdelali, in vsakič znova spoznamo, da se vedno najde nasvet ali dva, ki ju je priporočljivo poznati preden z njim skočiš med rjuhe.

Nasvet ali dva o seksu, ki ju še nismo obdelali! (foto: shutterstock) shutterstock
14. 3. 2012

Dnevne fantazije, ki ti rojijo po glavi, ko se pelješ v službo ali na pomemben sestanek, so lahko dobra podlaga za vroč večerni seks.

Dnevna predigra!

Če boš čez dan večkrat pomislila na vroče položaje in najbolj nemogoče poze ter mu po telefonu zaupala kakšno vročo misel, bosta zvečer oba takoj pripravljena na akcijo brez dodatnega ogrevanja.

Polomija? Premisli!

Si mu za danes zvečer pripravila podvezice in visoke petke?

Če imaš kaj takega res v načrtu, dobro premisli … takšni dodatki so namreč všeč le redkim moškim. Da se predigra ne bi sprevrnila v polomijo, njegove čute raje predrami s pregrešno lepim spodnjim perilom. Podrobnosti, koliko si zanj odštela, pa pusti za naslednji dan, ko ga mimogrede povprašaj tudi o podvezicah … za vsak primer, da boš vedela, če jih lahko uporabiš že isti večer!

Mučenje? Ccc!

Če si prepričana, da mu ugaja, ko grizljaš njegove prsne bradavice ali ga obdeluješ okrog popka, raje še enkrat preveri izraz na njegovem obrazu! Moški in ženske namreč nimamo enakih erogenih con, zato je določen dotik, ki v tebi zbuja sanjski užitek, na njegovem telesu lahko pravo mučenje.

Ko misli odplavajo!

Če ti, medtem ko on vneto obdeluje tvoje cone užitka, misli uhajajo drugam, se poskusi osredotočiti samo nanj in njegovo početje. Odpri oči. Ko ga boš opazovala pri delu, ti zagotovo na misel ne bo prišlo nič drugega kot samo on – v različnih položajih, seveda!

Naj se potrudi!

V postelji mu vedno povej, kaj ti ugaja in kaj si želiš, to pa tudi zahtevaj! Zagotovo ti bo ustregel brez pregovarjanja!

Vik in krik!

Glasni vzkliki med seksom večini moških niso všeč, saj se ob njih vprašajo, če so sploh resnični. Veliko raje imajo umirjeno stokanje, dokler te ne pripeljejo do vrhunca. Takrat ti moški predstavnik ne bo zameril, če boš iz postelje vrgla celo sosesko!

Nemogoči položaji

Kamasutra in nekateri njeni opevani položaji so za običajnega človeka prezahtevni. Poskusita raje lažje različice položajev in uporabita domišljijo, ki vama bo pričarala cel seznam nenavadnih položajev za testiranje.

Lotita se ga že danes zvečer!