ZELO VROČE: Položaji za epsko dober spolni užitek

2. 10. 2018
ZELO VROČE: Položaji za epsko dober spolni užitek (foto: Jose Luis Agreda)
Jose Luis Agreda

Položaji in namigi, s katerimi bosta v spalnico vnesla nov format ljubezni in epski spolni užitek. Pripravi se na intenzivno erotične občutke!

1. Trikotnik

Le kdo potrebuje že kar malce izpet položaj 69. Poskusita nekaj bolj praktičnega! Uležita se na bok, tvoj obraz pri njegovem mednožju in obratno. Potem oba pokrčita zgornjo nogo, da spodnji del ustvari obliko trikotnika okoli partnerjeve glave.

Trikotnik

2. Izberi položaj moči

Ko on v postelji sedi pokonci, se ti stoje postavi pred njega, z nogami na vsaki strani njegovega telesa in z rokami na boku. On se potem samo nagne naprej in je takoj v stiku s tvojim cvetom. Kri bo v stoječem položaju hitreje tekla proti nežnim predelom, kar bo pomagalo, da boš hitreje dosegla orgazem.

Položaj moči

3. Naročje ljubezni

On sedi pokončno, noge prekrižane. Ti, obrnjena proti njemu, se spustiš v njegovo naročje in ga z nogami objameš okoli zadnjice. Nato se gugaš naprej in nazaj, pri tem pa povečuješ hitrost, ko si blizu orgazma.

Naročje ljubezni

4. Zmešaj me, dragi

On sedi na stolu brez ročajev, ti ga zajahaš in se oprimeš za njegova ramena. Nato se spuščaš in dviguješ, ali pa zibaš boke v krožnih gibih za globoko penetracijo.

Zmešaj me, dragi

5. Ko dva postaneta eno

V pasjem položaju se spusti na trebuh, za podporo oprta le na prednji del rok, on pa se nagne naprej in opre na dlani. Noge drži tesno skupaj za poudarjeno trenje.

Ko dva postaneta eno

6. Noge kot ponedeljek

Medtem ko kleči na kolenih, naj dvigne obe tvoji nogi in jih nasloni na svojo desno ramo. V tem položaju lahko drgne tvojo točko G in si obenem ogleduje (in obdeluje) tvoje prekrasno telo.

Noge kot ponedeljek

7. Tresoča zadnjica

On leži na hrbtu, z zadnjico pri robu postelje. Ti se spustiš nanj, s hrbtom obrnjena proti njemu. Ko se začneš zibati, se počasi nagni naprej proti tlom.

Tresoča zadnjica

Prevedel in priredil Darjo Hrib
Ilustracije Jose Luis Agreda

Preberi še: Top seks položaj za vaju glede na to, koliko časa sta skupaj

Priporočamo tudi: Seksualna gugalnica (položaj, ki bo poskrbel za vročo orgazmično združitev)