Vrtavka

... ker bo imel proste roke, s katerimi bo lahko ljubkoval tvoje prsi ali klitoris ter tako povečal tvoje orgazmično doživljanje.

14. 1. 2011

Užitek: 7

Težavnost: 4

Kako: Za “podlago” naj bo moški, ležeč na hrbtu. Noge naj ima rahlo razprte in glavo izdatno podloženo z blazino. Ti se zavihti počez, pravokotno na njegovo telo. Sedi mu na stegna ali trebuh, nogi pa drži skupaj. Roki imej za hrbtom, da se boš lahko oprla nanju. Tako bosta pripravljena na akcijo in šele ko bo vstopil, rahlo razmakni nogi, potem pa z vrtljivim gibanjem, kot bi odpirala buteljko izvrstnega vina, počasi kroži z boki.

Zakaj ti bo všeč: Ker bo tvoje “kraljestvo” dvignjeno, bo tvoj partner lahko natančno opazoval tvoje gibanje in “obdelavo” njegovega junaka, pogled pa je, kot že dolgo veš, velika stimulacija za moške. Poleg tega bo imel proste roke, s katerimi bo lahko ljubkoval tvoje prsi ali klitoris ter tako povečal tvoje orgazmično doživljanje.

Ključ cosmove kamasutre

Stopnje užitka:

  • 1–3 nežno, a vzburjajoče
  • 4–6 na robu norosti
  • 7–10 greha vreden užitek

Stopnja težavnosti izvedbe:

  • 1–3 z levo roko
  • 4–6 malo se je treba potruditi
  • 7–10 športna kondicija

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri