Vroooče: Kaj morata vedeti za božanski seks na plaži?

17. 5. 2018
Vroooče: Kaj morata vedeti za božanski seks na plaži? (foto: Profimedia)
Profimedia

Je sploh še kaj boljšega od poležavanja na plaži? Ja. Seks na plaži!

Teh 7 položajev te bo še bolj navdušilo nad seksom na plaži, tudi če si v tem že prava mojstrica.

1. Valovi

Tvoj partner naj se usede na brisačo, ti pa se mu usedi v naročje. Spodnji del kopalk si pomakni na stran, on pa naj vstopi vate. Nihče ne bo niti opazil, da v resnici seksata. Vroče, kajne?

2. Surferka na vrhu

Če se hočeš izogniti mivki vsepovsod, je ta položaj kot nalašč zate. Tvoj partner naj se uleže na hrbet, ti pa zlezi nanj. Verjetno ti je že jasno, da to ni najbolj diskreten položaj, zato ga rezerviraj za nočne pustolovščine ali pa čisto prazno plažo.

3. Sončni zahod

Popoln položaj, v katerem lahko skupaj uživata v sončnem zahodu. Poiščita ležalnik ali pa prazen reševalni stolp in naj se zabava začne. Usedi se mu v naročje, nato pa se pokrijta z brisačo. Videti bo, kot da le uživata v romantičnem trenutku, v resnici pa boš med tem ravno doživljala orgazem.

Namig: Za še večji užitek naj mu roka zaide pod brisačo.

4. Obalna žlička

Ulezita se na brisačo, tako da sta oba obrnjena v isto smer, in se z drugim delom ogrnita. Pokrči kolena in se z ritko pomakni bližje proti partnerju. Od tu napej ti je zagotovo že vse jasno.

5. Ostriga

To je malo bolj romantična različica žličke. Ulezita se na brisačo, obrnjena drug proti drugemu. Noge malce razširi, ko pa on vstopi vate, jih ponovno potisni skupaj. Uživala bosta kot nora!

6. Raziskovalka jam

Obmorske jame so popoln seksi kotiček. Ko najdeta najbolj odmaknjenega, pomakni kopalke na stran. Skloni se in se opri ob svoje noge ali ob steno jame. Partner naj vate vstopi od zadaj in se oprime tvojih bokov (to vama bo dalo stabilnost).

7. Slana predigra 

Čeprav mnogi odsvetujejo seks v morju, s predigro med valovi ni čisto nič narobe. Zaplavajta nekoliko stran od obale in si dajta duška. Skoči mu v naročje in noge ovij okoli njega. Nikomur se niti sanjalo ne bo, kaj v resnici počneta.

Opozoriti pa te moramo, da je seks na plaži po večini prepovedan, zato bosta morala biti skrajno previdna.

Vir: Womenshealthmag.com

Fotografije: 

Preberi še: Nika Urbas (Zvezde plešejo) je brez zadržkov pokazala, kako je videti v kopalkah!

Priporočamo tudi: "Nisem se zasvojila z drogo, sem bila pa zasvojena z njim" (resnična izpoved o tem, kako je, če ljubiš 'bad guyja")

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan