Nocoj se LJUBITA Z DOTIKI (kot uči Kamasutra)!

Da bi bilo še bolj vroče, še bolj seksi in še bolj ekstatično, se gre vrhuncu približati postopno. Po stopnjah. Prav takšnih, kot jih uči Kamasutra - velika šola velike čutnosti!

Nocoj se LJUBITA Z DOTIKI (kot uči Kamasutra)! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 12. 2016

Naj se sliši še tako nedolžno, je objem lahko ključ do nepojmljivih vrhuncev. A le, če si bosta zanj (in za vse njegove stopnje) dejansko vzela čas. Objem izniči razdaljo med partnerjema, vzpostavi bližino in zaupanje.

Kamasutra ga še kako čisla, saj uči o kar štirih stopnjah, ki bojda obstajajo v procesu objemanja:

  • prvi dotik,
  • poteg v objem,
  • božanje
  • in močan stisk.

Dotik je že ljubljenje!

Partnerja naj se že med pogovorom najprej nežno in tudi mimogrede dotikata. V naslednji fazi se približajta drug drugemu. Vajini telesi se pričneta vse bolj očitno dotikati, začneta se objemati, ljubkovati, božati, poljubljati.

Nagon raste, prijemi postajajo močnejši in bolj strastni.

Kamasutra na tej stopnji ljubljenja svetuje, naj svoje dele telesa uporabljamo na vse možne načine, zato le raziskujta, kaj vse lahko s svojimi deli telesa počneta.

Imaš dih, dahni ji na teme, zmrazila se bo od vzburjenja. Šepetaj mu na uho, ne bo slišal le tvojih besed, ampak čutil tvojo toplo sapo in v nosnice ujel tvoj mamljivi vonj.

Ob pravem trenutku jo zgrabi za lase, čvrsto jo primi, in ne boj se, ne bo bolelo, bo pa zagorelo. Imaš zobe. Grizljaj njen vrat, pazduhe in stegna, sesaj njene prste, ušesa, nos – in kar je najvažnejše, ne izpustita se izpred oči. Partnerjevo telo, njega dihanje in oči vama bodo povedali, kako drug drugega spravljata v ekstazo.

Še poseben kamasutrin namig zanj:

Na ženskem telesu obstajajo prav posebne cone, ki so občutljive za poljubljanje. Čelo, lica, oči, vrat, hrbet, doprsje, prsi, poprsje, usta in ustno nebo, pazduha, stegna, vaginalne ustnice in mesta okoli njih, dimlje ...

Kamasutra svetuje na vsakem mestu drugačen način poljubljanja, dotikanja, praskanja ...

Poljubljanje vžiga ogenj ljubezni, medtem ko je praskanje gorivo, ki ogenj ohranja. Vendar uporabljaj svoje nohte previdno. Če partnerka še ni vzburjena, zelo nežno, bolj svobodna pa sta lahko, če je določen nivo vzburjenosti že dosežen.

Preberi še: Tako boš dosegla najbolj intenziven orgazem (in božansko sprostitev) in Moški z mikro penisom želi, da veš teh 7 stvari

Priporočamo tudi: Sanje (v postelji) so dosegljive ... dovolite si jih uresničiti