Seksi vrtavka: Obrat za 180 stopinj!

Ne le, da je seks položajev toliko, da bi jih le težko vse popisali in pospravili v eno zares zajetno knjigo, temveč obstaja tudi položaj, ki je tako dinamičen, da bi za njega slikovni popis potrebovali za mali strip sličic položajev v položaju.

Seksi vrtavka: Obrat za 180 stopinj! (foto: shutterstock) shutterstock
3. 2. 2014

Tokrat govorimo o seks položaju: Obrat za 180 stopinj.

Gre za položaj, ki naj bi ljubimce spomnil, koliko tega je med rjuhami pravzaprav mogoče in da nobeno pravilo ne določa, da bi morali ostati v istem položaju.

Obračanje bo všeč tistim, ki tudi v seksu ostajajo raziskovalci.

Zanj in zanjo

Čeprav bo po Vatsjani potrebno nekaj vaje, preden bosta zares obvlada ta položaj in tudi potem ne bo nujno med najbolj erotičnimi, pa je znatna prednost tega položaja drugje. Občutek bosta imela, da sta končno nekoliko raztegnila meje čutnosti.

Obrat za 180 stopinj

Pri tem položaju naj bi se moški obrnil za 180 stopinj, ne da bi pri tem penis zdrsnil iz vagine, a da bi to lahko izvedel, se moški ves čas obrata opira na roke, zato da se s trupom ne dotika partneričinega.

misijonarŠtartna pozicija po Kamasutri je misijonarski položaj, moški pa nato desno in potem še levo nogo prestavi čez levo nogo ženske, ne da bi pri tem izvlekel penis.

Ženska mu lahko pomaga tako, da mu z rokami podpira prsni koš. Moški premika noge, dokler ni njegovo telo pravokotno na telo partnerice. Ona rahlo razpre noge, da moški lažje ostaja v njej.

obratMoški premika trup proti partneričini glavi tako dolgo, da je obrnjen stran od nje in ima noge na obeh straneh njenega telesa.

Končati bi morala nekako tako, kot kaže naša druga sličica.

Bo šlo? Ne dvomimo, da bosta najmanj poizkusila ;)

Ne spreglej!

Navedenega položaja sicer ne boš našla v našem še vedno aktualnem glasovanju za najbolj popularen seks položaj Slovencev in Slovenk, te pa vabimo, da oddaš svoj glas in hkrati preveriš, kateri od položajev je trenutno v prepričljivem vodstvu.

Ne veš, katerega bi izbrala?

Predlagaj fantu, da preizkusita tvoje osebne favorite, pa bo odločitev takoj lažja ;)