Seks v dvigalu - je v realnosti sploh mogoč?

Si tudi ti med tistimi, ki se jim zdi dvigalo noro vroč prostor za strasten seks? Te, ko se znajdeš v dvigalu s seksi moškim, preplavi občutek pohote? Cosmo je raziskal, kako (če sploh) je mogoče izvesti seks v dvigalu ...

Se spomniš, kaj se je zgodilo, ko sta se v dvigalu znašla Anastasia in Christian? (foto: Profimedia) Profimedia
9. 10. 2015

Fantje običajno dobro vedo, da bodo s potiskom nad glavo z nagibom (na desni) razvijali rame in triceps. Zakaj torej ne bi namesto uteži v zatohlih telovadnicah raje dvigovali kar svoje drage?

A če fant nima na zalogi zadostne moči, lahko na seks v dvigalu kar pozabita.

Da te dvigne s tal, potisne svojega korenjaka vante in to ponavlja vsaj nekaj minut, mora njegovo telo držati vso tvojo (trenutek resnice za njenih 60 kilogramov) in še del svoje teže.

Za takšen podvig, ki je v filmih videti mačji kašelj, mora biti pravi silak, poleg tega pa mora biti tudi vzdržljiv, da bi zdržal do svojega ali celo do njenega velikega O.

Začne se s pritiskom na gumb STOP!

Hja, časa za predigro v tem primeru ni, a že sama misel na to, da počneš nekaj tako zelo seksi, bo tvoje telo v nekaj sekundah pripravila na ljubezen.

Nasloni se na ogledalo, privzdigni krilce in mu nakaži, kaj bi rada. In da vajinega ognja ne bodo prišli pogasit gasilci, si za podvig raje izberi hišo, ki ima več dvigal ...

Preveč zahtevno?

V položaju t.i. samostoječega seksa bo fant sicer težko prodrl tja, kamor želi, zato mu predlagamo, da začne čepe.

Nanj sedi najprej kot v sedlo, on pa naj svoj pripomoček namesti tja, kamor sodi, nato naj te z rokami zgrabi za stegna ali zadnjico in se počasi dvigne.

Pomagaš mu lahko tako, da ga z nogami objameš okrog pasu. Če je le mogoče, naj te prisloni ob steno, sicer se bo tako izmučil, da bo posledice čutil še ves teden.

Še vedno prezahtevno? 

Preberi raje članek: 10 noro dobrih predlogov, kje še lahko seksata (poleg postelje)