Seks spremenljivke

25. 9. 2013
Seks spremenljivke

V nadaljevanju zdaj najverjetneje pričakuješ le še en nov seks položaj, za katerega se bosta (ali raje ne) odločila predvsem na podlagi lastnih gimnastičnih sposobnosti, a naj te kar takoj vprašamo: kdaj sta nazadnje seksala še drugje kot v spalnici?

Enako okolje navadno iz nas izvabi enaka občutja, pri seksu pa se dokaj hitro znajdemo v enakem položaju kot v zadnjih 67 tednih.

Skratka, apokalipsa vajine zveze je že na vidiku.

Bodita inovativna, spoznavajta nove možnosti svojega stanovanja, prilagodljivost sedežev novega avtomobila, šotor sosedovega mulca, prijateljevo vikend hišico, lahko pa se za spremembo tudi le posvetita delu telesa svojega partnerja, ki sta ga do zdaj (neupravičeno) zanemarjala.

Za tiste, ki jih vzburja dejstvo, da so lahko zasačeni, lahko pridejo prav še posebej nenavadna in 'kulturna' mesta, kot so muzej, galerija ali celo knjižnica. Sta na poti v kino, gledališče ali pa na nogometno tekmo? Naredita kratek postanek, zavijta v temno ulico in drug drugemu dokažita, da sta pripravljena na vroče dogodivščine.

Najverjetneje bo že samo nekaj od tega dovolj, da vama bo v opojni ljubezenski koktejl uspelo namešati več tehnik hkrati, skratka vse, kar sta doslej že preizkusila iz našega bogatega asortimana Seks položajev.

Bi še kakšen namig? Preberi, kje (in kdaj) bi tokrat lahko, da bo drugače:

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ