Seks položaji za seksi skrivalnice

Aktualne raziskave kažejo, da smo - še posebno ženske - večinoma nezadovoljni z izgledom svojih teles, kar žal še kako vpliva na kakovost in pogostost naših spolnih aktivnosti.

Seks položaji za seksi skrivalnice (foto: shutterstock) shutterstock
27. 8. 2012

Podatki kažejo, da je kar 82 odstotkov žensk nezadovoljnih s svojimi telesi.

Kako velik je ta problem dandanes kaže tudi dejstvo, da znajo na sebi najti ogromno napak celo tista dekleta in ženske, ki jih drugi vidijo kot nadvse privlačne in skladno grajene. Motijo jih majhne prsi, velika zadnjica, prevelik trebuh, preveč kilogramov, preveč tega, premalo onega ...

In kar je še bolj grozljivo, medtem ko dvajsetletnice razmišljajo o lepotnih operacijah in so ves čas na strogih dietah, pa imajo že sedemletnice o sebi zelo kritično mnenje.

Na drugi strani pa moški na telesih ljubljenih žensk nikakor ne vidijo veliko napak. Še več. Tistega, kar ženske najbolj muči, oni sploh ne opazijo ali pa se jim zdi celo seksi in simpatično.

A ker tudi moški niso povsem ravnodušni do svojega videza, najbolj jih motijo pivski trebuščki, skušajo tudi oni pred ženskami skriti svoje šibke strani.

In da bi vajino nezadovoljstvo z lastnim telesom ne uničilo popolnoma vajino spolno življenje, še posebno v dneh, ko bi ti najraje seksala le v popolni temi, preverita (glej fotogalerijo) nekaj spolnih položajev, ki bodo v vroči akciji skrili tako namišljene kot resnične telesne pomankljivosti.