Osmica

Občutek izjemne odrptosti je pomebna prednost položaja osmice.

3. 1. 2011

Užitek: 10

Težavnost: 3

Kako: Pripravita si kup blazin za pod zadnjico in lezi na hrbet. Kolena napol upogni, nogi pa razširi. Roki dvigni nad glavo ali pa partnerja – kot je zarisano na skici – drži za stranski del prsnega koša. Položaj ti bo dal občutek izjemne odprtosti, kar je ena od pomembnih prednosti osmice.

Partner naj se opre na iztegnjeni roki, postavljeni ob tvoji glavi, tako da bo pri vstopanju višje kot običajno. Tako se bosta združila pod drugim kotom in prišla do druge prednosti, ki jo ponuja položaj. Tretja mikavnost tega položaja je njegovo gibanje, po katerem je dobil ime.

Ljubimec naj se sprehaja po tvoji notranjosti, kot bi zarisoval osmice. Gibanje naj bo počasno, tako da bo temeljito preiskal vse tvoje notranje erogene točke. In še pika na i: s pubično kostjo bo ob takšnem gibanju dražil še tvoj klitoris.

Zakaj ti bo všeč: Na kratko – gre za podvojen orgazmični užitek. S penisom bo obnorel tvojo vagino, s pubično kostjo, ki bo nežno drgnila tvoj ščegetavček, bo povečal občutljivost, enostaven položaj, s katerim bosta počasi tlakovala pot do vrhunca, pa bo omogočil, da te bo partner počasi, a zanesljivo pripeljal do cilja.

Pa še to! Blazine pod tvojo zadnjico bodo partnerju močno olajšale dostop do točke G. Kot bi imel prst na petelinu, samo sprožiti bo treba, da te odnese v onostranstvo.

Ključ cosmove kamasutre

Stopnje užitka:

  • 1–3 nežno, a vzburjajoče
  • 4–6 na robu norosti
  • 7–10 greha vreden užitek

Stopnja težavnosti izvedbe:

  • 1–3 z levo roko
  • 4–6 malo se je treba potruditi
  • 7–10 športna kondicija