Kamasutra ovijalka in drugi erotični objemi

23. 6. 2013

Ena od veliki skrivnosti čutnega seksa po merilih Kamasutre so tudi tehnike predigre. In ena najbolj seksi tehnik so zagotovo seksi in erotične ovijalke.

Kamasutra - ta popoln vodnik po najboljših spolnih položajih in tehnikah, ki se napaja iz starodavnih seksualnih praks Indije, Arabije, Kitajske in Japonske - ponuja številne tehnike erotičnih objemov:

Ovijalka

Poln učinek tega objema bosta občutila, če drug pred drugim stojita gola, nato pa ga ona nežno objame z rokami okoli pasu, obenem pa mu eno nogo ovije okoli stegna v drži, za katero pravijo, da je kot 'ovijalka, ki se vzpenja po orjaškem kavčukovcu'. Nato naj mu ona še položi eno dlan za vrat, se ljubeče zastrmi vanj in nežno pritegne njegov obraz k svojemu za poljub.

Od tu dalje naj vaju 'pot' zanese, kakor vaju bo sproti volja ;)

Mlinski kamen

Ta eksplozivni objem poskusita, ko sta še oblečena (lahko tudi na javnem mestu, če sta prav posebno poredno razpoložena).

Stopita skupaj, zdrsnita z rokami drug drugemo okoli pasu in potisnita boke skupaj. Potem se podrgnita drug ob drugem za 'ne prekratek čas', kot to občuteno pove Kamasutra. Naj že samo dejanje izraža nujno željo po ljubljenju.

Rahla različica je, če pred objemom eden od vaju drugega nasloni ob steno. Ta vama bo nudila oporo, da se še močneje drgneta. Zato je Vatsjajana ta objem tudi poimenovala 'mlinski kamen'.

Mleko in voda

Kamasutra svetuje, da ta objem poskusita, ko sta že gola in silno vzburjena, saj rado hitro preraste v spolni položaj.

On sedi na stolu ali robu postelje, ona pa stoji razkoračena pred njm in se mu počasi usede v naročje. Nato mu ovije roke in noge okoli telesa in se stisne k njemu, tako da stsne dojke ob njegov zgornji del prsi. Zdaj se 'objemita, kot da bi vstopla drug v drugega', še pravi Kamasutra, in uživajta v toploti teles drug drugega.

Riž in sezam

Ta objem poskusita, ko sta 'slepa od strasti'.

Objem sam po sebi ne zahteva strogih pravil, zgolj to, da padeta skupaj v posteljo, ovijeta noge in roke drug drugemu okoli telesa, potem pa se zvijata, valjata in uživata v občutkih popolne zamaknjenosti.

Ta objem je odličen, če sta oba igrivo razpoložena in bi si želela pred ljubljenjem še malo zganjati norčije.

Te začinjene užitke tehnik predigre ovijalke in erotičnih objemov smo si izposodili iz knjige Skrivnosti Kamasutre in drugi užitki z Vzhoda, Kayla Ricci.