"Iščem prijateljico za čvek ob kavi, šoping in občasno intimnost!" (trend med ženskami, ki nas je šokiral)

30. 7. 2022
"Iščem prijateljico za čvek ob kavi, šoping in občasno intimnost!" (trend med ženskami, ki nas je šokiral) (foto: Profimedia)
Profimedia

Tale trend v sklepanju prijateljstev je še posebej pritegnil našo pozornost, in to 👇 je razlog, zakaj!

V zadnjem času naj bi se na spletnih portalih in aplikacijah za spoznavanje partnerjev vse pogosteje pojavljali oglasi, v katerih ženske, ki – kljub temu da se opredeljujejo kot heteroseksualke – iščejo nove najboljše prijateljice, s katerimi bi se družile, šle na koncert ali kavo in v šoping ter občasno tudi v ... posteljo.

Ženske v svojih oglasih odkrito navajajo, da imajo fanta, zaročenca ali celo moža oziroma da jih zanima izključno heteroseksualno razmerje, a vendar vse pogosteje iščejo prijateljico, s katero bi se občasno (intimno) družile – brez kakršnih koli obveznosti.

Te tako imenovane heterofleksibilne ženske torej želijo imeti razmerje zgolj z moškimi, drugih žensk pa si želijo izključno zaradi seksa in uživanja v ostalih ženskih radostih – jasno, brez da bi njihovi partnerji to vedeli.

Hmm ... Okej? 🤔 Se lahko potem te ženske resnično opredeljujejo kot heteroseksualke?

"To te nujno ne naredi homoseksualnega," pravi Chelsea Reynolds, ki se sicer ukvarja s preučevanjem spolov in seksualnosti v množičnih medijih ter je ta zanimiv fenomen pozorneje preučila. Tudi sama pravi, da je v zvezi z moškim, a jo prav tako privlačijo ženske.

"Partnerju sem to razložila tako: 'Zelo sem zaljubljena vate. Obožujem seksati s teboj, a hkrati obstaja stvar, ki je ti nimaš, in to je vagina.'"

Čeprav proti temu, da ženske privlačijo tako pripadniki nasprotnega spola kot istega, nimamo čisto nič, pa smo vseeno zaskrbljeni glede varanja, ki se zelo očitno tu pogosto dogaja. 🙄

Preberi še: Zaradi TEGA preprostega trika boš v postelji BLESTELA!

Priporočamo tudi: Pogosto uporabljaš 'emojije'? Poglej, kaj s tem sporočaš ostalim (zelooo zanimivo podrobnost o sebi 😜)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ