Frictio alias položaj prijetnih trenj

Frictio je latinska beseda, ki pomeni trenje, in trenje ima pri tem seks položaju še kako pomembno mesto in besedo. In ne, ni to, kar misliš.

14. 12. 2011

Izberi ravno površino, ki se pod teboj ne bo preveč premikala, npr. posteljo z naslonom ali kaj podobnega.

Ko najdeš primerno namestitev, se ulezi na hrbet, z rokami pa se upri ob naslonjalo ali zid, tako da si z glavo le nekaj centimetrov oddaljena od površine. Tvoj partner bo vstopil podobno kot v misijonarskem položaju, medtem pa ti stisni noge kar se da skupaj, da zagotoviš čim intenzivnejše trenje.

V tem trenutku - te moramo opozoriti, lahko pretirano drgnjenje suhe kože povzroči neprijetne odrgnine, torej je pomembno, da si resnično vzburjena oz. da si primerno navlažene z lubrikantom.

No, sedaj pa k malo bolj uživaškim delom tega položaja.

Medtem ko imaš noge skupaj, se njegov penis drgne ob tvoja stegna ob vsakem potisku, vsakem gibu. In ker se pri tem držiš za naslonjalo, to onemogoča tvoje premikanje z njim in še dodatno povečuje trenje. Nepremičnost v kombinaciji s stisnjenimi stegni omogoča globoko penetracijo, najbolj seksi misel, s katero se v danem položaju ubada moški, pa je iluzija odpora, ki še poveča vročico med seksom. Tebe pa, poleg zanimivega čutenja njegovega ‘oneta’ ob notranjosti stegen, tak položaj še dodatno vzburja, ker je hkrati vzburjan tudi klitoris.

seks polozaj