Dvojna stopnička

Ko sta oba vroča, spalnica pa absolutno predaleč, je najboljši kraj za hitro sprostitev kar na stopnišču. Če je med vama velika višinska razlika, je kraj še toliko bolj primeren za vaju! Sicer pa je položaj precej vroč, tudi če med vajinima višinama ni velikega razpona.

10. 10. 2011

S hrbtom se nasloni na steno ob vznožju stopnic (če je tvoj fant višji, se postavi stopnico ali dve višje, v primeru, da je on nižji, pa naj on stopi na stopnico – tako se bosta spojila pod pravim kotom za obojestransko zadovoljstvo), on pa naj se postavi nasproti tebe tako, da bosta vajini medenici v enaki višini. Ko se bosta namestila, dvigni eno nogo v vodoraven položaj in se z njo upri na stopniščno ograjo. Zaradi kota, ki ga bo ustvarila tvoja noga, se bo njegovo telo lažje prilegalo tvojemu, kar bo obema prineslo še več užitka. Da bosta obdržala ravnotežje, se med seksom z rokama drži njegovih ramen.

Erotični pribitek: Z rahlim upogibom kolena na ograji naslonjene noge boš pridobila dodatno moč za drgnjenje medenice ob njegovo telo. Tako bo tudi tvoj ščegetavček deležen draženja, ti pa boš posledično čutila slastno napetost pred orgazmičnim izbruhom. Poskusi upogniti še koleno stoječe noge in hkrati stiskaj nožnične mišice – s tem bo njegovemu korenjaku precej tesneje, a zaradi tega nič manj prijetno, ti pa boš imela večji nadzor nad hitrostjo in ritmom.