5 TOP seks položajev za vrhunski začetek novega leta

6. 1. 2019
5 TOP seks položajev za vrhunski začetek novega leta (foto: Profimedia)
Profimedia

Naj bo leto 2020 leto dobrega seksa! 😍

Ni važno, ali si za žur ali bolj trenirka-kavč tip, važno je, da se od starega leta posloviš na najboljši možen način - z dobrim seksom. 

1 V 2020 preizkusi nekaj novega

Kaj? Določi sama. Naš predlog: analni seks.

Najboljši položaj, kako ga izvedeš prvič: žlička! Je super položaj, ki ti omogoča, da sama nadziraš globino penetracije in zlahka z boki suneš naprej, če v določenem trenutku začutiš, da je preveč. Pa ne pozabi, za analni seks bodi super vzburjena, napredujta p-o-č-a-s-i in uporabita VELIKO lubrikanta. Pika na i: ščegetavček si draži z vibratorjem in vrhunski orgazem bo le še nekaj sekund proč ;)

2 'Oblečena' seksajta na nenavadnem mestu

Recimo doma v kopalnici. Na pralnem stroju. Kar takoj zdaj! Gresta na zabavo? Odlično! Med žurko veselo flirtajta nato pa se dobita nekje na samem (po vsej verjetnosti bosta tudi tokrat pristala v kopalnici). Nasloni se na lijak (samo prej preveri trdnost), vrži mu noge za vrat, zapri oči in uživaj!

3 Žličkanje na kavču med gledanjem najljubše serije ali filma

Čeprav ne zgleda nič posebnega, je to lahko eden najbolj vročih seks položajev. Postavita si pravilo - p o č a s n o  draženje brez penetracije do konca filma (ali serije). Verjemi, da vama bo po tem, ko bo 'dovoljeno' priti zadevi do konca, nenormalno zadogajalo.

4 Kričač

Ta položaj je podoben 'pasjemu', le da on kleči, ti pa nisi čisto na vseh štirih, ampak si spuščena nekoliko nižje. Z rokami se na podlago naslanjaj na komolcih, boki in rit pa naj bodo privzdignjeni le toliko, da bo lahko prenetriral vate. Nato začnita z zibanjem in hitro vama bo postalo jasno, po čem je položaj dobil ime.

5 Popolni eksplozivni orgazem

1. Vzburi se na tebi najbolj ljub način.

2. Partner naj ti začne sočasno stimulirati klitoris in potiskati prst v nožnico (pri tem naj se čim bolj osredotoči na 'zgornjo steno', ki je mehka, spužvasta).

3. Sčasoma naj ta zgornji del nožnice s prstom (ali dvema) začne stimulirati na način kot bi želel s prstom kazati 'pridi sem'.

4. V trenutku, ko boš začutila, kot da te bo tiščalo lulati, signal ignoriraj in nadaljuj, saj si le še trenutek stran od najbolj popolnega eksplozivnega orgazma. Pa srečno! ;)

Popolni eksplozivni orgazem

Po predlogi Jill Hamilton prevedla in priredila Loti Rous
Ilustracije: Marcy Gooberman

Članek je bil prvotno objavljen na Cosmopolitan.com

Preberi še: 7 problemov, ki jih prinaša 'fafanje' (iskreno o tem, kaj si mislimo, medtem ko ga vlečemo)

Priporočamo tudi: TO je razlog, zakaj ne maramo slišati besede VLAŽNO