Seks na naročilnico?

Če boš seksala dokaj redno, boš lažje izrazila svoje želje in potrebe. Zakaj? Ker seks ni nikakršen bavbav.

10. 10. 2008

Nekateri strokovnjaki zato celo svetujejo, da je popolnoma normalno, da se partnerji včasih tudi dogovorijo za seks. Ne sicer dnevno, saj smo vsak dan posebej podvrženi zadostni količini stresa, kljub temu pa precej redno.

Navsezadnje je treba negovati ogenj ljubezni.

Intervju s strokovnjakom

Ali ni načrtovan seks pravo nasprotje strasti?

Zakaj le? V življenju vendar načrtujemo toliko stvari: nakup živil, obisk zobozdravnika, kdo bo kupil darilo in podobno. Le pri seksu pričakujemo, da se bo zgodil spontano.

Je to razlog za mrtvilo v postelji?

Mogoče. Pričakovanja so zelo visoka, zato seks tudi igra tolikšno vlogo. Velikokrat tudi zmotno verjamemo, da imajo vsi okrog nas idealno spolno življenje in da le pri nas doma vlada mrtvilo v postelji.

Ali ni vpis seksa v rokovnik naravnost dolgočasen?

Z vpisom v rokovnik boste presegli prvo, ne tako nebistveno prelomno točko: s partnerjem bosta spregovorila, kdaj in kje bosta seksala. Veliko partnerjev je nezadovoljnih s seksualnim življenjem, a o tem ne govorijo. S takšnim zmenkom je tako narejen že prvi korak. Prevzame se določena vzpodbuda. Iz te pa lahko nastane marsikaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri