Seks lestvica študentke je postala spletni hit

Ameriška študentka je (ponesreči) javno objavila spletni seks dosje, v katerem v detalje secira svojih 13 ljubimcev.

25. 10. 2010

22-letna Karen Owen z Duke University v Severni Karolini je svojo lestvico ljubimcev, narejeno v ‘PowerPointu’ v mesecu maju želela deliti le s tremi prijateljicami, do njenega seznama pa je po spletu naključij dobilo dostop kar 14.000 študentov in ... ni trajala dolgo, ko je njen seznam postal pravi mali globalni spletni hit.

Horizontalni akademiki

V svoji 42 strani dolgi prezentaciji, ki jo je naslovila 'An education beyond the classroom: excelling in the realm of horizontal academics' (v prevodu: ‘Izobraževanje zunaj učilnice: uspešnost v sferi horizontalnih akademikov'), je gospodična Owen iz Connecticuta grafično opisala (in ocenila) svoje ljubimce, v detajle popisala, kako je potekalo njihovo snidenje v baru in kaj vse so počeli po tem.

Vsakega od trinajstih ljubimcev je poimenovala s polnim imenom in priimkom ter njihov profil opremila s fotografijo. V vsakem od trinajstih profilov je bilo moč najti tudi njene ocene ljubimcev, npr.: ‘profi’ ali ‘blefer’, pa tudi podrobnejše ocene (od 1 do 10) njihovih seksualnih sposobnosti - vse lično urejene po barvnih tabelicah.

Prizadetim se opravičuje

O svojevrstnem škandalu, ki je sledil razkritju, so poročali tudi številni mediji. Tako je Karen za portal The News of Today povedala, da vse skupaj iskreno obžaluje:

“Nikoli ni bil moj namen, da bi namerno škodovala ljudem, ki so omenjeni v seznamu.”

Njena družina se je komentarjev v medijih vzdržala.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri