Seks, ki ga sezuje: Preizkusi teh 7 vročih idej!

Pripravili smo ti ključne skrivnosti, kako ga pocrkljaš, tako da bo po orgazmu predel kot mucek.

Seks, ki ga sezuje: Preizkusi teh 7 vročih idej! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 8. 2016

Bodi iskrena: “Želim si več predigre,” ni ravno prošnja, ki bi pogosto ušla iz ust tvojega frajerja, kajne? Nič nenavadnega. Večina parov verjame teoriji, da močnejši spol ne potrebuje dolge uverture. Napaka!

Tako je veliko moških prikrajšanih za najbolj intenzivne orgazme svojega življenja. Hja, tako kot je pri ženskah predigra pomembna za takšne orgazme, ki zbudijo sosede, je tudi pri moških razlika orgazma lahko primerjana s petardo in z ognjemetom.

“Če posvetite več časa počasnemu naraščanju njegovega vzburjanja, to poveča pritok krvi v njegove genitalije, sproži večjo mišično napetost in izostri živčno občutljivost,” pravi Dr. Joy Davidson, avtorica knjige Seks brez strahu.

Strokovnjaki so nam zaupali šest strateških točk za predigro, ki ti bodo pomagale podariti tvojemu žrebcu eksploziven, nepozaben in neprimerljivo intenziven O. Ker je raznolikost ključ do takšnega seksa, ki dobro pretrese posteljo, je vsak nasvet enkraten način, na kakršnega lahko pripelješ partnerja do skrajnosti, zato lahko vsakič poskusiš novega.

Si pripravljena? Čaka te namreč nevarno ognjena serija nasvetov in ko jih boš enega za drugim vnesla med vajine rjuhe, se ne čudi, ko ti bo po dolgem času spet rekel: Skoraj sem umrl.

1. Zapelji ga z masažo

Čutna masaža je počasen, a zanesljiv pristop k vzburjenju. Moški redko doživijo te vrste razvajanja, zato vsak dotik sproži močan tok sproščujočih nevrokemikalij. Prevzel ga bo prijeten občutek in pripravljen bo na užitke. Med masažo pa zaprede kot muc tudi zato, ker je: “Koža največja erogena cona, ki ima okrog 600.000 receptorjev,” pravijo strokovnja­ki. Poleg tega, da masaža pošlje kri v ključne vroče točke, tudi prebudi mišice in živce povsod, kjer se ga dotakneš. Tako ga pripraviš na globalni orgazem, ki ga bo čutil po vsem telesu.

Kako začeti? Ukazovalno, kako pa! Naj se uleže na trebuh – vzburja ga že to, da vzameš ti stvari v svoje roke – nato pa zajahaj njegova stegna. Najprej mu s palci, kazalci in sredinci temeljito zmasiraj glavo in vrat. Nato zdrsni navzdol po hrbtu in z dlanmi pritiskaj po zuna­njih straneh hrbtenice. Nežno se ga dotikaj s prsmi in globoko izdihuj, tako da bo čutil tvojo toplo sapo.

Ko prideš do njegove križnice – koščeni predel, kjer se konča hrbtenica, ga nekaj minut masiraj s spodnjim delom dlani. Na tem predelu je namreč 16 akupresurnih točk in njihova stimulacija bo poskrbela za to, da bo njegov mednožni paket oživel. Nato ga poljubljaj po križu in mu istočasno gneti ritko tako, da mu razpiraš ritnici. Masaža ritke pospeši dotok krvi v njegovo mednožje – to pa pomeni, no, saj veš ...

2. Draži ga kot nora

Ne skrbi, tvoj partner ni edini, ki gre rad takoj v akcijo – a ti ga boš dražila do onemoglosti. Seksologinja dr. Patty Britton pravi: “Pričakovanje povzroči delovanje endorfinov in drugih kemikalij, ki povzročajo boljše razpoloženje in močno povečujejo njegovo vzburjenje.” Pa saj že veš, ključ je v tem, da mu nazorno nakažeš in tudi poveš, kaj ga čaka, in po določenem času te bo kar prosil za sprostitev.

A ne pozabi: dlje kot ga boš dražila, močnejša eksplozija ga čaka. Tu najbolje veš sama, kaj je tisto, kar pri njem povzroči norost. Ukaži mu, naj se usede z rahlo razprtimi nogami, in poklekni ali se usedi za njim. Nato ga počasi božaj po zunanji strani stegen in potem zdrsni z rokami na notranjo stran od kolen proti penisu. Nežno ga pobožaj po ‘lulčku’ in nato spet počasi po notranji strani stegen dol in gor po zunanji strani.

Poljubljaj ga po spodnjem delu vratu in vse skupaj nekajkrat ponovi. S tem ga vzburjaš, da se že kar precej muči, saj je notranja stran stegen prepletena z živčnimi končiči, kjer je še posebej občutljiv. Poleg tega bo vsakič, ko se boš približala njegovemu penisu, mislil, da se ga boš dotaknila – ti pa se ga (še) ne boš – to mu vzbuja nekontrolirano hrepenenje.

3. Ne zanemarjaj bradavičk

Pravi moški gor ali dol: njihove bradavičke so ravno tako občutljive kot ženske, zato ga dotikanje bradavičk enako vzbu­rja kot nas. V bradavičkah je posebno tkivo, polno receptorjev užitkov, ki ob božanju in lizanju nabreknejo. Sedaj pa temu užitku dodaj še faktor preseneče­nja – mnogo tipčkov še nikoli ni doživelo stimulacije bradavičk – in zagotovila mu boš finale, ki bo stresel zemljo.

Začni tako, da drgneš bradavičko, medtem ko mu z drugo roko božaš mednožje. Ko ga bosta oba dotika vzburila, ga še naprej božaj po bradavički, drugo roko pa odmakni z njegovega mošnjička. Nato ga s počasnimi krožnimi gibi liži po zunanjem robu bradavičke. Ko končaš s tem, ga s ploskim delom jezika poliži po sredini bradavičke.

Ko to trikrat narediš, ga zelo, zelo nežno ugrizni v bradavičko in spet liži. Nato ponovi vajo z drugo bradavičko. Valovi občutkov ga bodo vrgli v erotično napetost, ki ga bo pripravila na nepozabno kasnejšo eksplozijo.

4. Brez sramu po sramnih dlakah

Saj veš, kako prijeten občutek je, če ti gre kdo s prsti skozi lase, kajne? Še bolj čudovito je tam spodaj, a me smo na to že pozabile, ko smo si pustile le ježka ali črtico. Na mednožju je več erogenih točk, kot si lahko misliš, saj je celotno področje, ki je pokrito s sramnimi dlakami, povezano z živčnimi končiči genitalij. Torej, imej v mislih, da vsakič ko se igraš z njegovimi sramnimi dlakami, posredno in neposredno dražiš njegov penis. Ta kombinacija pa povzroči počasno, a močno vzburjenje.

Medtem ko leži na hrbtu, mu z eno roko nežno masiraj jajčka, medtem pa mu s konico jezika liži predel nad penisom. Ko se vzburi, ga z drugo roko nežno vleci za sramne dlake, s palcem in sredincem vrtinči posamezne dlačice in še naprej gneti njegova jajčka. S konicami prstov nežno masiraj kožo pod dlačicami, da dosežeš čim večjo površino. Hkratni užitki ga bodo naravnost obnoreli. Pazi se ga!

5. Pozabi na klasiko

Verjela ali ne, a srednješolsko sprehajanje ročice po njegovem orjaku je v modi tudi dolgo po maturi. Ker je nekoliko redkejši pojav, je ravno zato razburljiv dodatek k erotičnemu repertoarju. Nekaj ‘novega’. Popelje ga nazaj v nora, pohotna srečanja po pouku, ko je bil to glavni dogodek. Trik je to, da ročno drgnjenje opraviš prefinjeno. To narediš tako, da uporabljaš obe roki in stimuliraš penis z gibi v nasprotnih smereh.

Začni tako, da se postaviš za njim – ta položaj ustvari pričakovanje, saj ne vidi, kaj boš storila, in hkrati omogoča posnemanje giba in kota, ki ga je vajen pri svojih ročnih delih. Na dlani si kani malo lubrikanta in z eno roko zgrabi koren penisa. Nato premikaj dlan v smeri urinega kazalca in v nasprotno smer. Drugo dlan ovij nad prvo, tako da se s palcem dotikaš vrha penisa in zdrsneš navzgor. Ko prideš do vrha, obrni dlan, tako da je pri zdrsu nav­zdol palec obrnjen od njega, drugo dlan pa še naprej sukaj kot na začetku. Cela znanost, ja.

Ko vrtiš dlan po glavici, jo s tem močno stimuliraš, saj je prepredena z živčnimi končiči. Nadaljuj simultano gibanje obeh dlani. Ta taktika vzpodbuja več receptorjev za užitke, kar mu daje dva omamljajoča občutka hkrati. Lahko pa ti pokaže, kako to počne sam, in ga ti posnemaš!

6. Zadržuj vročino – začasno

Ko je tvoj dragi vzburjen, kri napolni njegove genitalije in vsi občutki postanejo intenzivnejši. Če se malo ustaviš, bo nivo vzburjenosti padel, vendar bo val užitka še močneje preplavil njegovo blaženosti izstradano telo, ko se boš zopet začela igrati z njim. In vznemirjenje bo močnejše po vsaki takšni prekinitvi.

Predstavljaj si, kako je, ko vstopiš v toplo sobo po tem, ko si bila zunaj na mrazu! Počutil se bo prav tako, po telesu ga bo spreletela toplota, ker je njegovo telo sistematično podvrženo vroče-hladnemu kontrastu.

Medtem ko leži na hrbtu, začni sesati njegovo glavico, z roko pa primi koren penisa. O oralnem seksu veš že vse, zato tukaj ne bo navodil. Ko se bo vživel, prenehaj oralno akcijo in ga poljubljaj po trebuhu, prsih in vratu. Ko prideš do njegovih ust, ga globoko poljubi in vrti jezik tako, kot si ga prej na penisu.

Poljubljaj ga po telesu navzdol in ko prideš do penisa, ga 15 sekund liži po celi dolžini. Ne pozabi ga gledati naravnost v oči! Nato se ustavi in nadaljuj. Na tej točki z usti objemi cel penis in kroži po njem z jezikom. Ne more več? Tik pred orgazmom bodi neusmiljena in nehaj. Poljubljaj ga po vsem telesu in se z jezikom loti njegovega ušesa, tako kot si se prej ust. Zmešalo se mu bo. Za posledice ne odgovarjamo!

7. Pred predigra

Če začneš zapeljevati veliko prej, preden gresta v spalnico, bo učinek mnogo boljši.

  • Med filmom mu šepetaj v uho. Topla sapa bo prebudila njegove živčne končiče in vznemirila celo telo.
  • Ko se sprehajata z roko v roki, počasi povleci prste vstran in ga nekaj minut nagajivo drži le za palec. To ga bo spomnilo na tvojo roko, ovito okrog njegovega uda.
  • Ko piješ pijačo, namesto z ustnicami rob kozarca raje objemi z vrhom jezika. Le kratek pogled na tvoj jeziček ga bo obnorel.
  • Če kuhaš večerjo zanj (še zabavneje bo, če se bosta tega lotila skupaj), ga prosi, naj ti zaveže predpasnik. Ne le, da predpasnik kar kriči po fantaziji s francosko služabnico, temveč se bo komaj zadrževal ob misli, da ga bo kasneje odvezal in te slekel.
  • Najdi kakršen koli izgovor, da se dotikaš pred njim. Maži se s kremo, popravi si krilo ali se potoži, da te boli vsaaaka mišica, medtem ko se božaš po stegnu. To bo pritegnilo njegov pogled in nesramne misli mu bodo sledile.

Marta Lamovšek

Preveri še: Tako (nezavedno) postajaš vse bolj neprivlačna