Seks fantazije, ki jih lahko celo uresničiš

Dekleta ne fantazirajo le o nakitu in seksi vampirjih. Ankete so pokazale, da ženske misli velikokrat prevzamejo tudi zelo perverzne fantazije.

Ne zamina me tvoje ime, samo tvoje telo. (foto: Shutterstock) Shutterstock
13. 8. 2012

Študentka in profesor

Če si mislila, da je Britney Spears v njenem debitantskem videu ...One More Time čisto po naključju oblečena v seksi šolsko uniformo, te moramo razočarati. Odnos med profesorjem (avtoriteto) in študentko, je ena najstarejših fantazij, ki redno pulzira tudi v glavah deklet, sploh tistih, ki so v študijskih klopeh kdaj strmele v čednega profesorja na čelu predavalnice in razmišljale, kaj vse bi jih znal naučiti tudi v postelji.

Nekaj namigov za ustrezne uniforme:

 

Seks s tujcem

Divji, strasten, nevaren seks z neznancem je ena od desetih najpogostejših ženskih fantazij. Moški neradi verjamejo, da tudi ženskam po glavi roji ideja o svobodnjaškem seksu, kjer ni potrebno izmenjati telefonskih številk in obljub o skupni prihodnosti. Priznaj, da se tudi sama kdaj v glavi poigraš z mislijo, da te sredi temačnega nočnega kluba spodnese postaven fantič, te odpelje v bližnji hotel (ali pa kar domov) in ti strese ves tvoj svet.

Ali pa ti le pobere knjige, ki so ti padle iz rok. Richard Geere v Unfaithful dobi krajši konec te fantazije:

 

 

Trojček

Še z enim dekletom: Dejstvo je, da istospolno eksperimentiranje med dekleti danes sploh ni več kakšen strašen tabu. Zato je ta fantazija problematična za realizacijo le zato, ker tudi če poznaš par, ki bi mu upala zaupati to svojo pregreho, zna v postelji potem biti cel hudič, če si boš preveč prilaščala njenega frajerja in bila za kazen poslane v kot, od koder se potem lahko le voajersko navdušuješ na njunim stikom. Četudi bi 110% fantov bilo za (in mogoče pol manj deklet), je tveganje za nesporazum med ali po dogodku zelo visoko.

Z dvema frajerjema: Ki sta, seveda, heteroseksualna, da ima ženska od te izkušnje kar čim več akcije. Ta konkretna fantazija, je med mnogimi dekleti še vedno ultimativni tabu, kar pa ne pomeni, da se ni uspela uvrstiti med top 10 ženskih fantazij. Predvsem zato, ker si vsaka po svoje predstavlja, kako bi nakombinirala še eno dodatno batino. Ah, toliko možnosti!

Za malce študijske analize si ponovno oglej Wild Things (1998), kjer se Denise Richards in Neve Campbell z Mattom Dillonom zapišejo v hollywoodski zgodovino trojčkov:

 

Striptiz

Ženske rade plešejo. Ženske imajo rade erotično perilo. In ženske imajo rade, če jih njihov izbranec obožuje. Zato je zasebni striptiz ena najpogostejših ženskih fantazij, pa čeprav jih večino v realnosti ne bi niti z nabito šibrovko uspeli prepričati, da plešejo pred svojim tipom. Za izvedbo namreč potrebuješ hudo otečeno samozavest, odziv pa je točno to, v čemer ženske najbolj uživajo: njegov užitek, ki potrdi, da ga ona rajca in njegova erekcija, ki potrdi, da ima ona nad njim popolno kontrolo. Ni čudno, da tečaji za ples na drogu rastejo na vsakem vogalu!

Hollywood je o tej fantaziji posnel kar cel film. Z Demi Moore: