Se v njegovih možganih podi misel na drugo žensko? Preveri!

Prepoznaj teh 7 ključnih znakov, ki nakazujejo da tvoj dragi že razmišlja o drugi ženski.

Se v njegovih možganih podi misel na drugo žensko? Preveri! (foto: shutterstock) shutterstock
31. 1. 2021

1. Počuti se utesnjeno

Če pogreša svojo svobodo, si jo bo slej ko prej tudi vzel. Kot žival v ujetništvu postane 'napadalen' in išče pot nazaj v divjino. Verjemi, da bo storil vse, da bo prišel na svoj cilj.

Kaj lahko storiš: Bodi razumevajoča, daj mu prosto pot in hitro se bo vrnil k tebi.

2. Potrebuje drugačno vzburjenje

Bolj ga zanima večer s prijatelji, obisk pri mami ali pornografija, kot pa romantični večer s teboj. Če že seksata, to opravita na hitro in se niti malo ne potrudi, da bi v spolnih nasladah uživala oba. Že so na vidiku težave …

Kaj lahko storiš: Poskusi popestriti vajino spolno življenje in morda mu bo spet postalo zanimivo – uporabi domišljijo in postani malo bolj 'poredne' sorte.

3. Cel večer visi na spletu

Kar naenkrat postane navdušen nad novimi komunikacijskimi možnostmi, ki jih ponuja svetovni splet. Zagotavlja ti, da se zvečer dobi s kolegi in razpravlja o novih modelih avtomobilov, v resnici pa išče sveže meso … Mogoče si sploh ne želi stika z novimi ženskami, le malce vznemirjenja mu manjka, pogreša nekoga, ki bi mu popihal na ego.

Kaj lahko storiš: Poskušaj organizirati čas, ko sta skupaj, tako da mu ne bo dolgčas. Tako še pomislil ne bo, da bi sedel za računalnik.

4. Išče nove dogodivščine

Ponovno ga začnejo zanimati nočni pohodi po najbolj natrpanih klubih, kjer se tare mladenk. Verjemi, da bo v tvoji odsotnosti preverjal, če njegovi stari triki zapeljevanja še delujejo. Tudi če sprva ne bo mislil nič slabega, ga lahko kaj hitro zanese s poti zvestobe.

Kaj lahko storiš: Enkrat ali dvakrat ga pusti samega, nato pa se povabi zraven. Takoj boš vedela, koliko je ura!

5. Postane skrivnosten

Domov se vrne pozno in uporabi klasičen izgovor, da se je zadržal v službi. Že čez nekaj dni najde nov izgovor in tako naprej. Ko mu enkrat začne zmanjkovati izgovorov, postane skrivnosten in se agresivno odziva na tvoja še tako nedolžna vprašanja.

Kaj lahko storiš: Ker ima slabo vest, ki bi jo najraje prikril s prepirom, se na njegove izbruhe odzovi mirno. Slaba vest ga bo tako razjedala, da bo priznal.

6. Čustveno se zaplete

Na delovnem se zaupa sodelavki ali pa s prijateljevo sestro začne plesti prijateljsko razmerje – zaupa ji svoje težave v službi, prva je, ki ji pove, zakaj se je sprl z očetom, na koncu ji razlaga že vajine težave in išče čustveno uteho pri njej. Takšna emocionalna navezanost lahko hitro preide v stik teles – od tam pa poti nazaj ni več.

Kaj lahko storiš: Odkrito mu povej, da ti njegovo prijateljevanje z njo ni všeč in da si želiš, da bi se v primeru težav zatekel po nasvet k tebi. Dodaj, da se boš potrudila biti kar se da razumevajoča.

7. Laže v javnosti

Ko se zagovori z drugo žensko, prikrije dejstvo, da je zaseden. Ker mu je pozornost drugih žensk všeč, pozabi nate in na to, da ima s teboj razmerje. In če to pozabi v svoji glavi, je le vprašanje časa, kdaj bo sledilo tudi njegovo telo.

Kaj lahko storiš: Nič! Če se ni odločil zate, bo vedno kolebal med teboj in potencialno drugo, kar pa je zelo nespoštljivo do tvojih čustev. Če se bo stanje nadaljevalo, je bolje, da prekineš stike z njim in si najdeš fanta, ki te bo spoštoval in ljubil takšno kot si.

Preberi še: 6 enostavnih stvari, ki jih vsi moški hočejo med seksom

Priporočamo tudi: 5 stopenj intimnosti: Na kateri se nahajata vidva?