Scenarij za popoln seks ZANJO in ZANJ

O seksualnih fantazijah, za katere je morda res še najbolje, da se ne uresničijo. Ali pač ...

Scenarij za popoln seks ZANJO in ZANJ (foto: Profimedia) Profimedia
19. 6. 2015

Lahko se mečemo ob tla in z glavo zaletavamo ob steno, naši moški nam še vedno ne bodo zaupali svojih najbolj vročih seksualnih fantazij.

Vsaj ne brez velikanskega obotavljanja in previdnega razkrivanja glavnih podatkov. Če se vprašamo, zakaj, sta med drugim lahko odgovora - ker nam želijo prihraniti živce ali pa ker preprosto menijo, da je to povsem njihova stvar.

V obeh primerih moramo priznati, da njihovo razmišljanje niti ni napačno. Nekatere ženske namreč vrtajo in vrtajo v partnerja, ko pa jim ta na pladnju prinese, za kar je moledovala, mu ga ta užaljena zabriše v glavo.

“Prasec!” (Nič hudega sluteč ji revež prizna, da fantazira o seksu z njo, njeno sestro in sestrično.) Fantazira, kar pa še ne pomeni, da si želi to tudi uresničiti.

Moške fantazije & ženske sanjarije

Pa poglejmo, v čem je največja razlika med moškim in ženskim seksualnim fantaziranjem.

Bistvo njegove fantazije bi lahko ponazorili z eno fotografijo ali nekajsekundnim izsekom iz videa, za njeno pa bi potrebovali nekaj strani teksta, kjer bi se skrbno opisali občutki igralcev, njihov zunanji videz, okoliščine dogajanja, vonjave – ter skorajda – kaj je tistega dne kdo pojedel za kosilo in zakaj.

Bradov penis & Angelinine ustnice

Druga, (za nas) pomembna razlika v fantaziranju med spoloma je, da moški redkeje sanjarijo o svoji sedanji partnerici in veliko pogosteje na primer o haremu anonimnih seksi dekletih.

Nasprotno od splošnega prepričanja imamo ženske pri teh stvareh precej ‘skromnejšo’ domišljijo – pogosto sanjarimo kar o svojem partnerju in - no, zraven še o Bradu Pittu.

Seveda to sploh ne pomeni, da moški vedno mislijo le na neznane ženske – razlika je le v tem, da ko oni sanjajo o Angelini Jolie, ponavadi ni zraven ne tebe ne Brada Pitta, temveč kvečjemu Carmen Electra.

Če pa tudi ti po naključju sanjariš o Angelini – se od nekod spet pojavi on – tvoj ljubi. Brada Pitta je verjetno stran zvabila Jennifer, ker ji je postalo dolgčas in sta morala iti na romantični sprehod vzdolž malibuj­ske obale ...

Seksi detajli & celi scenariji

Ženske fantazije so (če smo malce subjektivni) konceptualno in scenografsko izpiljene in predvsem vsebinsko ‘zahtevnejše’ od moških.

V marsovski fantaziji se namreč večinoma pojavljajo konkretne podobe zanj najbolj vročih predelov telesa in seksualnih aktivnosti z njimi, v ženskih sanjarjenjih pa se tudi pojavljajo slike, vendar z mnogo manj detajli in vizualiziranimi spolnimi organi.

V grobem bi lahko moško fantazijo pri­merjali z njemu najljubšim pornograf­skim filmom. Nikoli pa še nisem slišala za pornič, ki ga bi režirala ženska in bi bil namenjen ženskam, zato ne morem dati nobene primerjave za fantazije prebivalk Venere.

Me se skratka osredotočamo bolj na občutke, ki jih imamo do osebe v sanjarjenju, vzdušje in lastna doživljanja ob seksualnem vzburjenju.

Seveda pa to ne velja prav za vse ženske, kot zgoraj napisano tudi ne velja za vse moške. Mnogi se znajdemo nekje vmes – z detajli spolnih organov in scenariji.

Najboljši seks, ki ga še ni imel

Na srečo imam nekaj dobrih prijateljev, ki se še bolj dobro zavedajo, da obstaja zelo velika verjetnost, da bo vse, kar mi bodo zaupali v zvezi z njihovimi seksualnimi željami, pristalo v Cosmopolitanu.

Kot plod mojega resnega raziskovalnega novinarstva - jasno! In smo čebljali, modrovali in kramljali o naši priljubljeni temi. Le eden se je majčkeno obotavljal. (Ugani, kdo?)

Po kratkem mencanju je le izdavil, da tako kot vsi - in da to že vem - tudi on fantazira, da bi imel v postelji dve punci ... Nato pa je hitro dodal, da zadnje čase veliko bolj sanjari o lepi hiški in kabrioletu ... (Lepoooo!)

To so rezultati moje mini ‘neuradne’ ankete o najpogostejših moških fantazijah:

  • biti z najmanj dvema (do deset) puncama hkrati (harem)
  • biti udeleženec skupinskega seksa (grupni)
  • zamenjati svojo punco s prijateljevo in nasprotno (svinganje)
  • seks na javnem mestu (ekshibicionizem)
  • sadizem & mazohizem (dominiranje, podrejanje)

Najboljši seks, ki ga je doživel

Če te zanima, kako postati najbolj nepo­zabna ljubimka svojega moškega - verjetno že veš, da za to ni magične formule.

Ne gre niti za to, da bi morala biti kakršno koli utelešenje njegove seksualne fantazije - res pa je, da si bo seks veliko bolj zapomnil, če bo v njem element presenečenja in po možnosti še kakšen košček njegove skrite fantazije.

Prijatelj J. (28 let) mi je na vprašanje o njegovem najboljšem seksu v življenju zaupal:

“Enkrat smo bili na kavi, na terasi lokala ob Ljubljanici, ko me je prijateljica začela božati po nogi in ‘tiču’. Tako me je razvnela, da sem jo zvlekel na WC, ki pa se mi ni zdel primeren prostor za seks (higiena).

Nadaljevalo se je s hormonsko nabitim polurnim živčnim iskanjem primerne lokacije po središču mesta (kar sredi tedna ob dveh popoldne sploh ni lahka naloga), končalo pa z velikansko ejakulacijo v dvigalu znanega ljubljanskega hotela.”

Zdaj vidiš, tako malo je potrebno, da za moškega postaneš boginja seksa.

Napisala: Marta Lamovšek