Samska v 2013? Vklopi zmenke, tako preprosto je to!

Kako težko se vsako jutro pripraviš k aktivnosti, ki ji pravimo umivanje zob? Nobenih težav nimaš s tem, kajneda? Nobene posebne težave z motivacijo ... Pa veš, zakaj nihče nima težav z motivacijo za umivanje zob?

7. 1. 2013 | Promocijsko sporočilo

Ker je to ritual, na katerega smo se navadili!

Vse, kar postane ritual, je tako preprosto kot dihanje.

Kaj moraš narediti, da bodo aktivnosti, ki ti v osebnem in poslovnem svetu prinašajo rezultate, postale ritual? Vztrajaj pri svojih novih aktivnostih vsaj 21 dni! Če boš vztrajala tri tedne, bo tvoja nova aktivnost postala lahkotna, neboleča, sama po sebi umevna, tako kot je umivanje zob."

Takole je pred dnevi v svojem blogu zapisal slovenski marketinški guru, Aleš Lisac. In kaj ima to veze s tvojim ljubezenskim življenjem?

Če si na Silvestrovo pravkar minulega leta, na seznam zaobljub, poleg klasičnih:

"Shujšal/-a bom, Vsak dan bom telovadil/-a in tekel/-la, prijazen/-na bom do staršev, redno bom sprehajal/-a psa" dodala tudi:

"Ne bom več samski/a," ... potem imamo zate nekaj, kar ti bo prišlo v navado zelo hitro, mnogo hitreje kot v 21 dneh, pa še prijetno bo.

Največji slovenski spoznavni portal ona-on.com

  • 900 + parov v letu 2012, ki so se našli
  • in srečno zapustili ona-on.com!
  • 10.000 + parov (ali 20.000 Slovencev),
  • ki so se poparčkali od leta 2001 do danes!

Andrej (30) in Polona (30)

Andrej in PolonaPrvič sva se srečala na novoletni zabavi Ona-On.com. Začela sva si dopisovati, prišlo je do prvega zmenka in vnela se je vroča ljubezen. Pred dobrim mesecem se nama je rodil že tretji otročiček in vsak dan je nov izziv, nova dogodivščina. Ne pozabite, ljubezen je na prvem mestu. Vse ostalo je malenkost. Hvala Ona-On.com in še veliko uspešnih zvez vam želimo!

Rok (27) in Nina (27)

Rok in NinaSpletno zmenkarstvo mi je nekako bolj pri srcu, ker si na internetu lahko enostavno odkrit. Po nekaj neuspelih poskusih in razočaranjih sem spoznal Nino. Že v on-line komunikaciji je med nama preskočila iskrica, ki je po približno mesecu dni dopisovanja preskočila še, ko sva se srečala v živo. Tako se je začela graditi najina veza. Zdaj sva v pripravah na poroko, pred letom in pol pa se nama je rodila hčerka.

Gašper (35) in Katra (27)

Gasper in KatraBil sem tisti, ki je poslal prvo sporočilo Katri – na Valentinovo. Na zmenek sem šel edino s Katro, pred tem sva se pa dodobra spoznala prek različnih ON-LINE načinov komuniciranja. Na koncu je bil telefonski pogovor tisti zadnji korak za dokončni prestop iz virtualnega v pravi zmenek. Še isti dan sva se srečala in iskrica je preskočila ;)

Številne izjave srečnih parov si oglej tukaj.

Z uresničevanjem pa je treba začeti čim prej in na ona-on.com lahko začneš takoj. V tem trenutku! Brezplačna registracija je enostavna in hitra. Uporaba ti bo v navado prišla takoj. Nobenih težav z motivacijo ne bo, ko bodo začela švigati sporočilca in dogovori za zmenke!

Ujemi „svojo polovičko" do sredine januarja (15.1.2013)!

Da bi bilo še lažje, k uresničitvi prispevajo polovičko tudi oni:

Si že registrirana na ona-on.com? Tudi nate niso pozabili:

O Ona-On.com: Vodilni slovenski spoznavni portal, ki je od leta 2001 poparčkal že več kot 20.000 Slovencev in je prva izbira za vse spoznavanja željne v Sloveniji. Poleg življenjskih partnerjev lahko enostavno spoznaš tudi nove prijatelje ali družbo za skupne aktivnosti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri