Samska, pa te grabi panika? Zakaj že?

Predvsem brez panike, ker nisi edina. Tebi podobnih je še vsaj ... tako na oko ... kakšna milijarda deklet po svetu. Če svoj samski status jemlješ kot luksuz, najbrž v njem uživaš, če pa temu ni tako ...

Samska, pa te grabi panika? Zakaj že? (foto: Unsplash/Allef Vinicius) Unsplash/Allef Vinicius
15. 10. 2017

... razmisli, ali morda ne spadaš v eno od nasled­njih kategorij.

1. Privlačijo te poročeni moški

Osvojiti poročenega gospoda je zate izziv, a verjemi, ne gre za nobeno junaštvo. Prideš mimo vsa lepa in provokativna in že ti je padel pod noge.

V ozadju je poskus, da bi malo popravila svojo samopodobo, a vedi, da obstajajo boljši načini, s katerimi lahko dosežeš enak učinek.

2. Še vedno misliš na bivšega

Če bi bilo po tvoje, bi bila vidva še skupaj. Ker te je on zapustil, zdaj o sebi misliš vse najslabše, a tako zagotovo ne boš nase pritegnila novega fanta.

Kar se je zgodilo, se je zgodilo z razlogom – ni ti treba razumeti, zakaj, dovolj je, da verjameš, da je to dobro zate.

3. Preveč si ambiciozna

Ti ob sebi pravzaprav ne potrebuješ moškega, ker lahko za vse pos­krbiš sama (ali pa vsaj tako misliš in to tudi sporočaš svetu). Mogoče se izogibaš resni zvezi, ker se bojiš, da bi se opekla, a če boš tako nadaljevala, te nihče več ne bo jemal resno.

4. Zaverovana si sama vase

Temelj dobrega razmerja je dialog, ki pa je z ose­bo, ki ima vedno prav, misija nemogoče. Če nisi pripravljena na sklepanje kompromisov, bo življenje s tabo nemogoče.

Tekst: Anja Osojnik

Preberi še: Tipi so glasovali: Kaj se jim zdi na ženskah seksi in kaj ne?

Priporočamo tudi: Kako spoznati fanta (brez pomoči Tinderja!)